E clar că te place, însă am o nelămurire, dacă eşti prietenă cu D., ea de ce nu îţi spune. Răspunsul pe care ţi l-a dat când ai întrebat-o dă dovadă de. nu ştiu, parcă nu ar vrea să recunoască.
Adevarul este ca nu sunt chiar foarte buna prietena. Suntem prietene doar la scoala . cam ceva de genul este putin egoista cateodata, dar nu imi place sa judec oamenii. eu consider ca multi sunt prietenii mei, si tocmai de-asta zic asa .
Aiurea.Nu te mai baza pe ea când vine vorba de tipul ăla.
Din pacate, sau poate din fericire mi-am dat seama de chestia asta . si acum regret de toata faza asta .
Sincer nu prea se intelege ce vrei sa zici tu acolo mai bine scoteai chestiile cu D T A totusi se vede de la o posta ca ii place de tine deci nu mai fii asa rusinoasa si du-te discuta cu el adu vorba de relatii intreaba-l cum te considera si cand plecati pupal pe obraz si ai sa vezi ca o sa va apropiati din ce in ce mai mult si daca veti fi impreuna poate o sa faca el primul pas succes FUNDA? (sincer de abia se intelege ce ai vrut sa zici)
Sincer mai bine scoteai chestiile cu D T A oricum uite raspunsul meu:
Cel mai bine ar fi sa te duci sa porti o discutie cu el sa aduci vorba de niste relatii stai mai mult timp cu el si cand plecati sarutal pe obraz sa vada ca ai sentimente pentru el o sa vezi ca o sa fie mai deschis cu tine si cine stie poate o sa aiba curajul sa te intrebe daca vrei sa fiti impreuna totusi fii indrazneata:* FUNDITA?
Problema de matematica rezolvare matematica daca tie "X"-ul din toata ecuatia asta iti place de numitul A lui A i place inseaman ca X=A=> X+A=love=> folositi prezervativul "better safe than sorry"
De ce nu vorbesti cu el?
Incepeti sa vorbiti pe mess sa va cunoasteti ecva mai bine si dupa daca va palceti o sa se intample ceva.
Dupa parerea mea tipul te crede draguta doar ca poate si el e ceva mai rusinos.
Asa ca fa rost de id lui si vorbiti. Baftaa:*!
Eu am vb cu el pe messs si pe facebook. mi-a dat like la toate pozele de pe facebook
Sincer eu cred ca cel mai bine ar fi sa te duci sa vorbesti cu el. E cel mai sigur mod de a afla ce simte pentru tine. Parerea mea. Oricum bafta si noroc cu el.