| jbc a întrebat:

Sunt intr-o dilema si mi-ar fi de ajutor un sfat, o parere. Peste o luna este ziua fostului meu iubit (prima iubire)noi ne-am despartit de 2 ani insa de 1 an nu mai pastram legatura. Pe scurt am fost impreuna 3 ani,el m-a inselat de aceea ne-am si despartit,despre el nu pot sa zic decat ca o perioada a fost cel mai minunat baiat si chiar credeam ca "he is the one" insa in timp s-a dovedit ca nu a fost asa,am trecut prin multe faze unele mai urate decat altele, in fine omul in care am crezut si pe care l-am iubit mai mult decat orice pe lumea asta si-a batut joc de mine in cel mai urat mod insa stiti cum e prima iubire nu se uita niciodata si inca mai am sentimente pentru el, inca mai plang uneori cand ma gandesc la cat de frumos a fost odata si la ce s-a ajuns insa asta e viata. Ma intreb de ceva vreme daca de ziua lui sa-i urez sau nu La Multi Ani, problema e ca anul trecut de ziua lui am fost cu bun simt si i-am trimis un mesaj cu la multi ani si raspunsul lui a fost "nu ma mai cauta" am ramas putin socata pentru ca in perioada aia noi2 inca ne intalneam, vorbeam insa ne certam des ca toate discutiile erau despre ce a facut el si cat sufeream eu. Acum cateva luni el si-a luat rezidentiatul si dupa cum probabil stiti este unul din cele mai importante examene, de asta depindea cariera lui de medic si i-am trimis un mesaj cu felicitari si el mi-a raspuns sec "Merci" cu toate ca el stia foarte bine ca si eu atunci terminasem facultatea si putea sa-mi zica si el felicitari insa n-a facut-o. Nu stiu daca se merita sa-mi calc iar pe suflet si sa-i urez la multi ani sau nu ca nu stiu ce raspuns as primi plus ca el cred ca de mult a uitat cand e ziua mea. Sper ca nu v-am plictitsit tongue

7 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Încerci să te apropii de el pentru că sentimentele tale pentru el nu s-au ''stins'' nici după atâta timp. Trebuie să înţelegi că nu mai exişti în viaţa sa şi nu îi pasă de sufletul tău, acesta este adevărul! Gândeşte-te că dacă te iubea, nu te înşela niciodată. Este conştient că o să vă certaţi în fiecare zi pentru greşeala sa şi nu vrea să se ''streseze'' sau să încerce să treacă peste greşeala lui şi să înveţe să te respecte.

| neutrino a răspuns:

Asa gandeste o fata cu facultate? Ce ai terminat si unde?

| jbc explică (pentru neutrino):

Lol nu cred ca asta are vreo relevanta, in primul rand atunci cand iubesti nu mai tii cont de nimic din ce ai invatat din carti, profesori. Esti constient atunci cand gresesti insa nu-ti asculti creierul ci inima

| Loreddana a răspuns:

Tu mai simti ceva pentru el?

| jbc explică (pentru Loreddana):

Din pacate da cu toate ca am incercat multe metode de a trece peste si de a-mi lasa sentimentele in trecut acolo unde de fapt le este locul

| M1Man a răspuns:

Nu se merita.

| sebrant a răspuns:

M-ai plictisit