Himenul ala nenorocit... Credeam ca e vorba de principii, de demnitate, de iubire, de credinta etc, nu de.himen.
Ce se face fata care s-a nascut fara? Sau care a avut un accident? Sau care a practicat gimnastica sau vreun alt sport, poate chiar a mers cu bicicleta si poate i s-a rupt himenul? Ramane pe veci singura si nefericita? Nu cred.
Virgininatea inseamna mult mai mult decat un himen, parerea mea!
Nu ajungi in iad, fii serioasa.Doar ai grija sa gasesti persoana potrivita.
Daca iti iei ca punct de reper Biblia, nu ai voie nici sa te culci cu persoana pe care o iubesti decat in scopul reproducerii.
Daca iti iei alte puncte de repere, precum liberul arbitru- tu esti responsabil de alegerea ta.
Si tinand cont ca institutia casniciei s-a infiintat acum cam 1000 de ani, presupun ca intrebarea nu isi gaseste rostul.
Cel mai bine este sa astepti pana la casatorie ca practic nu am vazut pe nimeni care sa moara de nerabdare sau sa nu poata trai fara. Dar cum consideri si tu. Este posibil ca baiatul sa isi gaseasca pe alta si tu sa ramai dezvirginata iar cel care va trebui sa fie sotul tau poate singurul lui principiu ar fi sa fi virgina si asta va impiedica casatoria voastra si te va parasi. Daca iubitul tau iti va spune ca "stai linistita draga mea ca o sa te iau de nevasta..." parerea mea este sa nu il crezi ca toti sunt niste perversi si nu uita ca pana la casatorie comoara unei fete este himenul si daca ti-l pierzi asa de usor tot asa de usor vei fi si nefericita. Daca consideri ca ti-am fost de folos sa iei in seama daca nu sa faci cum crezi tu... bye
"uita ca pana la casatorie comoara unei fete este himenul"
Pacat ca nu e inteligenta.
Tu urasti femeile tovarase, le vezi doar ca pe niste *** umblatoare.
O zis pocaitu care cauta in *pasarica* fomeilor daca sunt virgine. Tu esti cu vreo 300 de ani in spate, draga domnule...
Himenul ala nenorocit... Credeam ca e vorba de principii, de demnitate, de iubire, de credinta etc, nu de.himen.
Ce se face fata care s-a nascut fara? Sau care a avut un accident? Sau care a practicat gimnastica sau vreun alt sport, poate chiar a mers cu bicicleta si poate i s-a rupt himenul? Ramane pe veci singura si nefericita? Nu cred.
Virgininatea inseamna mult mai mult decat un himen, parerea mea!
Domnul de religie a zis ca este pacat sa ai copil si sa nu fii casatorita!
bafta!
Nu vad legatura dintre casatorie si sex. ca sa mananci trebuie sa te casatoresti?
Normal nu se face SEX pana la castorie (ORAL-ANAL-NORMAL)
Acum toti avem un principiu.
Asta depinde de tinde daca vrei sa o faci.
Si nu te arunca la primul venit primul servit.
Sexul inainte de casatorie nu are avantaje.
Doar dezavantaje
Dar in IAD (ABIS) nu se ajunge doar daca faci sex.
Orice pacat faci ajungi in IAD(ABIS)
si daca omori insecte. ORICE AI OMORA
Nu trebuie sa PACATUIESTI doar TRUPESTE.
Se poate pacatui si prin VISE,GANDURI
Faci pacate si gand doresti RAUL la cineva
Si cand te gandesti "Mama ce bun/a e ala/aia" etc
Dar la ceea ce ai intrebat tu tine de AUTOCONTROLUL tau, de moralitatea, demnitatea si personalitatea ta.
Sfatul meu.
Daruiestete la cineva care te merita
Daca esti fata - Daca faci SEX cu cineva care e gura sparta o sa ajungi o USURATICA.
in general baietii fac din "2tantar armasar"
si in loc sa zica ca a incercat sa o faca cu tine o sa zica ca au facut sex cu tine
Acum sper ca nu am gresit ca te-am trecut la FEMININ.
SUCCES
Tu esti pocait? Ce dezavantaje exista ma daca ma dezvirginez(deja sunt) inainte sa ma casatoresc? Ha? Cica ajung in iad...du-te ma si culcate .
Nu's pocait dar tu ai pus o intrebare
Ai primit un raspuns
Daca vrei sa pari o panarama e problema ta
Ai zis daca e pacat ca nu esti virgina
Eu ti-am exemplificat
daca tu te-ai regasi tin cuvintele din finalul descrieri mele.E problema ta
Se vede cat de proasta esti
Si nu imi pot imagina cum am pirdut 1 minut din viata mea sa dau curs raspunsului tau.
Nu te obosi sa imi raspunzi ca tot o PANARAMA ramai.
si stii de ce te consider asa.
din cauza cuvintelor tale vulgare
Da ce ti-am facut draga? sau asteptai fundita si de asta te-ai trezit sa comentezi
si daca tu ai pierdut un minut cu gandul la fundita trebuie sa-ti amintesc ca aici timpul se ppierde daca vrei sa ajuti! da nu sa stai sa comentezi, judeci si sa-ti dai cu parerea fara sa stii si oricat de stupide ti s-ar parea intrebarile poate multi vor doar sa stie mai multe si nu intrebarea ii face pe oameni de pe acest site! sau arata cum sunt ei
In ce secol traim? Fetele din ziua de azi sunt virgine pana la varsta de 13 ani.Chesti asa trebuie sa vina de la sine.Depinde de personalitatea ta si persoanei de langa tine!
Dismally întreabă:
AntipaticuPreasfant întreabă: