anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o mare dilema sad marti (1.dec) seara, cand plecam cu iubitul meu de la niste prieteni, mi-a facut o dezvaluire: mi-a spus ca "intre noi e o mare prapastie, un mare impas, iar in momentul de fata nu suntem niciunul fericiti" au urmat mai multe vorbe cum ar fi ca 'la inceput de fiecare data cand te vedeam simteam 10000 de fluturashi in stomac, acum ioc" si mi-a mai spus ca in situatia in care suntem nu i-ar fi greu sa ma insele, si ca nu o face din corectitudine". am ramas straight face In final mi-a spus ca se poate reveni ca la inceput, doar ca e nevoie de f f f f f multa rabdare, dragoste, intelegere, "lucru in echipa" din partea noastra, interes si sacrificii, pentru ca el odata indepartat de ceva sau cineva f f f f f greu mai revine la acel lucru, aproape imposibil daca a suferit mult. Ok! Ne-am sarutat de noapte buna, si fiecare pe drumul lui pana acasa (stam f aproape unul de altul, max 5 minute fac pana la el big grin). In seara aia daca ma credeti, la 23.30 m-am pus in pat, si am tot stat si am analizat cei 2 ani si 8 luni la sange, mi-am dat seama de mule lucruri la care nu gasiem raspuns, iar el nu mi le spunea deoarece ii placea sa fie SURPRINS, sa-mi dau eu seama de fapt ce vrea (el spunand ca de f multe ori mi-a dat de inteles ce ar vrea pentru ca eu sal pot ghici). Problema e urmatoarea: noi suntem f diferiti, nu avem prea multe lucruri in comun, de multe ori a facut un lucru in comun doar pentru ca il facea fericit pe cel de langa noi. Eu nu sunt o persoana nici surprinzatoare cum ar vrea el, nu ma pricep sa "citesc" oamenii, am fost dintotdeauna anti-talent la asta si nici nu ma voi pricepe vreodata, eu am preferat calea vorbirii, calea in care imi ofera toate informatiile pe tava (lucru care lui i se parea plictisitor, o sa intelegi mai spre finalul acestei "scrisorele" de vorbesc la trecutwinking vroia ca eu sa-l descopar sa-l surprind si multe altele). Prtea buna e ca stie ca nu sunt cum ar vrea el. Incapatanati si orgoliosi si mandri.suntem amandoi (fara masura) ceea ce e deja prea mult! in acea noapte cand m-am desteptat eu din gandurile mele m-am uitat la ceas era ora 4:47! si in final am adormi si eu.

Bun!

A doua zi cand m-am trezit pe la vreo 2 dupa masa laughing l-am sunat si l-am chemat la mine sa vb. I-am spus ca nu mai vreau sa continuam, pentru ca e prea dificil pentru mine, si cum zicea si el nu mai e cea fost la inceput, suntem intr-un mare impas si asta este, am considerat cae mai bine sa ne separam. a inceput sa planga (ca de fiecare data) am mai vb si atunci cate ceva, mai pe scurt a inceput so dea la intors, ca fluturashii nu i-ai disparut de tot, dar recunoaste ca sa mafifestat gresit.si altele. Mai bine am am dau un COPY-PASTE la fragmente din discutia noastra de pe mess de miercuri seara, o sa intelegeti mai bine decat sa povestesc eu laughing si asa veti putea sa-mi dati sfaturi cat mai bune si corecte happy

" EL: gata ai luat si inviromentu? sad
EU: pai ce are?
EL: are multe.
EL: si multe urmari o sa aiba broken heart
EU: o sa-ti treacawinking
EL: nu stiu. sunt asa gol.
EU: o sa intalnesti pe cineva sa-ti umple golul care-l simti happy
EL: nu cred.
EL: mi-e dor...sad
EL: mi-e dor si sti prea bine de ce mi-e dor.
EU: te-ai obisnuit cu mine a trecut ceva timp pentru amandoi
EU: timp in care ne-am atasat unul de altul f mult
EU: gandeste-te ca nu eram exact ceea ce cautai tu.cum mi-ai zis.
EL: da dar faza e ca e fff greu. fara.
EL: ba erai da nah. a fost alegerea ta
EU: am simtit de prea multe ori ca nu ai fost fericit
EU: si din mai multe privinte
EL: am fost da probail nu mam exprimat. "

" EL: da zi-mi un lucru
EL: ce miai zis tu azi e ceeace ai simtit cu adevarat
EL: ca vrei sa fie gata
EU: da asta simt
EU: nu vreau dar asta simt
EU: pentru mi-am dat seama de unele chestii
EU: si aici nu e vorba de numai de ceea ce vreau. e vb de ceea ce trebuie
EL: e vb de ceea ce simiti si ceea ce vrei "

" EL: te vreau back
EL: ma simt gol lipsit de toate...
EU: nu fi sup asa a fost sa fie.nu te gandesti ca poate ratezi sansa sa-ti intalnesti persoana potrivita tie? cea care seamana mai mult cu tine?
EU: tot timpul esti negativist si cateodata nu e bine
EL: nu stiu da chiar mie fff dor de tine...
EL: mis asa aiurit imi lipseste ceva
EL: adica u
EL: imi lipsesti
EU: pentru ca s-a intamplat f f recent cu timpul ai sa-ti revii si toate o sa reintre la normal
EU: e normal asta
EU: si tu imi lipsesti mie si mie f f f f f dor de tine
EU: dar nu mai pot sa continui cand ma gandesc la unele lucruri
EL: nu stiu daca crezi in iubire le depasesti pe toate
EU: la noi nu mai e iubirea aia care a fost odata Petre...au inceput sa dispara multe si treptat treptat
EL: nu stiu poate la tine la mine mai e... si nu stiu cum sa-ti explic. e ascunsa acolo undeva si asteapta sa iasa iar la suprafata
Puffy|oo7 (12/2/2009 7:26:15 PM): dar de unu singur mi-e greu "

" EU: poate nu sunt eu persoana ia
EU: aia
EL: nu stiu simt ca alaturi de tine o sa ma simt ok
EL: am sentimentul asta de mult
EU: gandeste-te la tot ce te-a nemultumit la mine, gandeste-te ca nu pot fi tocmai cum ai vrea tu
EL: poti fii da nu stiu trebuie sa las si eu de la mine am invatat multe de la tine.
EL: multe care chiar nu stiam de ele
EL: si acum ma bucur ca le-am descoperit iar
EL: ca mi le-am descoperit
EL: asa cum iti ziceam eu tie ca esti trantici asa cum erai u in izmanutele alea roz imi placea foarte mult
EU: erau doar niste izmanute laughing
EL: da dar esti asa de dulce in ele love strucklove strucklove struck "

" EL: te besc si sper sa revii la ganduri mai bune
EU: chiar te rog sa nu-ti faci iluzii de data asta pentru ca simt ca nu pot face prea multe
EU: asta e imi pare rau
EL: nu-mi fac iluzi doar cred in dragoste
EL: sper sa crezii si u
EU: cred. dar intr-o dragoste asa am nevoie si cum visez love struck
EL: nu inteleg
EU): nu conteaza.inteleg eu
EL: si eu nu sunt ceea ce ai visat u?
EL: asa-i?
EU: ai fost la inceput. dar cu timpul au ramas f putine
EU: cum ai zis tu de acei fluturasi
EU: la tine au mai disparut
EU: la mine nu a disparut nici macar unul
EL: am fost si voi fii tot timpu...
EL: n-am zis ca au diparut."

" EL: da am zis da mam exprimat gresit cu fluturashi aia :d
EU: sau te-ai razganditwinking
EL: cand imi faci cate o faza de aia naspa
EL: nu mam razgandit
EL: stai calma
EU: oricum nu despre "fluturasi" e vorba
EU: e vorba de ce mi-ai zis referitor la alta chestie
EL: cand te vad te iau in blate si cand te vad cand razi nu stiu esti asa plina de viata... imi creste o a doa inima
EU: ca suntem intr-un mare impas si prapastie ceva de genu...si nu ti-ar fi greu sa ma inseli, doar ca esti corect si ai fost corect fata de mine.
EL: da si sunt corect si o sa fiu corect always
EL: faza cu inselatu e ca ma refeream ca am apartament acum.
EL: iar ai inteles... u. nu te condam pentru ca asa mam exprimat
EL: dar de o chestie mi-s sigur 100%
EL: viata mea e goala goala goala fara u.sad "

" EL: sincer azidimineata cand ma-i chemat la tine a, crezut ca o sa vb nu o sa imi zici asa direct ce mi-ai zis
EU: pentru ca trecand prin una si alta n-am putut sa raman aceeasi
EL): da dar faza cu taicatu ti-am ziso o sa treaca.
EU: o sa treaca...pai eu ti-am zis ca din partea lui no sa treaca nimic, ca vad ce glume face de fiecare data, si astept sa-i vad mutra si ce replici o sa-mi dea cand afla ca ne-am despartit
EU: sunt chiar curioasa
EL: si sunt sigur ca o sa treaca m-am gandit bine si la ce ai zis u ca la urma EU: si no sa pot face altceva decat sa-i zic "da tati ai avut dreptate"
...
...
...
A MAI CONTINUAT DISCUTIA, DAR POATE NU SE PUBLICA LA CAT E DE LUNGA laughing, IN FINAL A VRUT SA MAI INCERCAM, MI-A PROMIS CA NU O SA MAI FIE LA FEL, CA O SA FIE CA LA INCEPUT, PTR CA VREA ASA CUM AM ZIS EU CU CARTILE PE Fata, CA NU VREA SA MA PIARDA, CA EU SUNT CE-A CAUTAT ATATA TIMP bla blahee hee Ceea ce mi se pare ciudat este ca acum, ca sa ne impacam, el a lasat tot de la el, ceea ce daca nu ne desparteam o tinea una si buna, vroia surprinderi vroia tot ce vroia. Acum pare ca s-ar fi dat complet dupa dorintele mele happy ceea ce nu inteleg si astept un sfat din partea voastra este ca nu stiu dc a facut asta? si-a dat drumul si a inteles de fapt ca poate sa mai lase de la el, si eu de la mine? sau doar a vb socul din el vazandu-se complet singur dupa 2 ani si 8 luni?

Am stabilit sa ne distantam o saptamana, sa nu pastram legatura, pentru a analiza bine ceea ce vrem, care e tipul de relatie pe care ni-l dorim, sa ne formam in astea 7 zile o imagine a relatiei si a persoanei iubite care ne-ar putea face macar 90% fericiti. iar dupa astea 7 zile sa ne intalnim si sa le discutam, sa vedem, daca intr-adevar avem sanse la o relatie frumoasa lunga, sau e mai bine sa punem punct. A fost de acord, iar joi pe data de 10 dec, ne vom intalni sa vorbim...happy

Ce parere aveti? Avem sanse sau nu? Accept si procentaj al sansei de reusita a relatiei laughing

Va multumesc pentru timpul acordat, si pentru ajutor happy

Răspuns Câştigător
| edoru a răspuns:

Ma limitez la o notiune simpla care mi-ar placea sa-ti ofere un alt mod de viziune al problemei de ambele parti (am simtit asta cand am fost pus in fata faptului implinit - ceea ce se intampla la voi acum):
In genere, oamenii nu apreciaza ceea ce au langa ei.
*iti vorbesc din experienta, din pacate.

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

EU: cine era nebun sa citeasca toata povestea asta
TU: sharky iti dau stupid ca sunt o frustrata
EU: nu iti va folosi la nimic chiar daca vor trece acele 7 zile fara sa dai stupid
TU: esti misogin
EU: multumesc esti o scumpabatting eyelashes
Fundita. ei?hee hee

| liviu00 a răspuns:

Situatia o vad in felul urmator:
-el simte ca relatia nu mai e ca la inceput si iti propune sa colaborati pentru a fi mai bine.
-tu te superi si intr-un act de orgoliu ii propui sa va despartiti.
-el se sperie de reactia ta si cauta sa retraga ce a zis, vazand ca nu esti deschisa spre comunicare, ba mai mult, ameninti cu despartirea.
Din punctul meu de vedere e santaj emotional. Si nu cred ca o sa dureze mult relatia dat fiindca nu esti dispusa sa asculti problemele lui. Faptul ca i-ai propus sa va despartiti sa stii ca nu e un act de marinimie (ca sa isi poata gasi jumatatea), ci e mai mult o modalitate de a-i da de inteles ca nu te intereseaza ce simte el in relatie, daca nu-i convine, sa plece.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne parca esti Sandra Brawn

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da aveti sanse. El nu stie ce vrea. De parca vrea sa isi asculte inima dar mintea are o mai mare putere big grin

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Ramai cu el si fiti fericiti. Daca e dispus sa lase de la el e ok.Eu zic ca mai merita o a doua sansawinking
Doamne m-am apucat de intrebarea ta... nu credeam ca e asa lunga rolling eyes... trebuie sa fuggggg

| Sara a răspuns:

Iubita, stai linistita. Te inteleg pe de'o parte dar pe de alta te condamn enorm. Ar fi trebuit sa i asculti toate problemele, o sa vezi ca dupa aceasta saptamana o sa ti se faca enorm dor de el, si sigur ve-ti avea o relatie frumoasa in continuare, dragostea v-a renaste. Daca voi dupa aproape 3ani va plictisiti, apai batraneii care sunt casatoriti de peste 30 de ani... ei se inteleg perfect si sunt ft draguti. Vorbiti ft clar, fara nervi, fara sa l jugnesti... saptamana viitoare si sigur ca intalnirea se v-a sfarsi cu un Te iubesc spus din toata inima, si totodata ve-ti uita problemele minore ce ne sifoneaza viata de cuplu. Sper ca ti'am fost de folos. pa, pa.

| liz23 a răspuns:

Fara rabdare, intelegere si comunicare degeaba ati pus cele 7 zile in joc. El doar ti-a spus ca simte ca ceva nu e ok, in ideea sa faceti ceva in privinta asta, iar u te-ai aruncat la varianta cea mai usoara, sa renunti la tot. Voi nu v-ati certat, doar ai analizat timpul petrecut impreuna la modul ca "nu mai are fluturasi in stomac". Nu renunta din acest motiv, cautati solutii impreuna si el mai important sa va doriti aceeasi directie pentru viitor.

| EUSIATIT a răspuns:

Deja ti ai selectat raspunsul probabil care ti se pare bine... eu zic sa o iei de la capat sa nu te amagesti ca asta nu e iubire siu daca acum a devenit obisnuinta,, peste 1 2 ani va veni. divort inainte de casatorie//

| bluesky a răspuns:

El te iubeste, restul depinde de tine!

| Andreeagen a răspuns:

Scrisorica ai? Gresit ROMAN!
Ma mir cum de am avut rabdare sa citesc atata deci: Uneori oamenii spun anumite lucruri pe care le regreta si care nu leau spus tocmai corect cred ca aveti sanse si el te iubeste acum totul depinde de tine.
Procent: minim 50%
maxim 93%

| butt3rfly16 a răspuns:

Orcine merita o a 2-a sansa si se pare ca el a vrut sa vada ce se intmpla daca iti zice toata povestea cu fluturasii... e bine ca ai putut sa-i vorbesti deschis si direct, dar cred ca el s-a atasat frt mult de tine si cand s-a vazut singur a realizat ca a pierdut tot ce a reusit sa traiask alaturi de tine in 2 ani si 8 luni.
Bafta pe 10!

| davidsteaua a răspuns:

Doamne cat ai scris

| davidsteaua a răspuns:

Cat ai scris!

| davidsteaua a răspuns:

Ce iti mai place sa scrii!