Sigur nu esti insarcinata, eu am luat pilula de a doua zi si am avut dereglari timp de 3 menstruatii la rind, si vizitind ginecologul mi-a spus ca-i normal.
Atata timp cat pilula de a doua zi a fost luata la indicatia ginecologului, dupa consult si conform schemei stabilite de acesta, ea a redus cu 75% riscul de sarcina. la o luna de la administrare ai programata o noua consultatie ginecologica tocmai pentru a-ti spune daca esti sau nu insarcinata.
Posibil sa fie din cauza pilulei! Depinde de organismul fiecaruia! Nu esti insarcinata daca ti-a venit menstruatia, dar pentru linistea ta cumpara-ti un test de sarcina de la farmacie si vezi rezultatul! Bafta :*
Insarcinata nu poti fii dar dereglari menstruale pe termen lung poti sa ai pentru ca pastila de a doua zi contine hormoni.
Buna, am gasit o intrebare de a ta in legatura cu pilula de a doua zi. Spune-mi te rog, cat de grave au fost in caul tau reactiile adverse, in afara de dereglari de menstruatie, care apropo cate luni ti-a fost dereglata menstruatia? si ce varsta aveai cand ai luat-o? Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai raspunde! Multumesc!
Buna.Iti raspund cu intarziere... pai aveam 18 ani cand am luat-o si menstruatia mi-a fost dereglata doar o luna. apoi si.a revenit. Reactii adverse nu prea am avut, poate putine dureri de cap dupa administrare.
00Andreea008 întreabă: