anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o mare dilemastraight face! mie imi place de un baiat iar celui mai bun prieten al baiatului resp ii place de mine si sincer nu stiu daca lui ii plc de mine deoarece nu prea mai vbm. s-a intamplat ca in excursie sa mergem impreuna pe strada adica el mi-a zis sa-mi bag mana in buzunaru lui d ela >pantaloni: iar pe autocar prf a vrut sa ma ia la ea iar el s-a rugat frumos de ea sa nu ma ia, si cum era noapte mie imi era "somn" as aca ma tot lasam pe elhee hee si la un mom dat el a vrut sa vada diferenta dintre palmele noastre cica si atunci am ajuns sa ne tinem de mana:X, iar cand ne-am oprit la peco mi-a lua un cojeaclove struck, si nu stiu dsp ce am vbt dar i-am zis ca eu pe mess stau mai mult pe invizibil si atunci mi-a zis s ai dau buzz cand intru si in urm zi am intrat pe invizibil si am stat asa vreo 10 min ca s avad daca intr-adevar ma verifica iar apoi dp 10 min imi scrie :"cf invizibilohee hee". si asa s-a intamplat dai dp aceea nu prea am mai vb desi ne vedem in fiecare zi la scl suntem pe acelash coridor dar in ult timp mai mult vb cu prietenul lui cel mai bun caruia ii plc de mine si astafel s-au intamplat lucrurile.deci voi ce credeti baiatului pe care-l plac iii mai place de mine din mom ce s-a sarutat cu alta in fata mea la discoteca iar eu dansam cu prietenul lui cel mai bun bine inteles era si beatoh go on. e posibil sa-i mai placa de mine :S sau macar i-a placut atunci dp excursie:S.mentionez ca excursia a fost acu 1 luna. voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| AdelinaMe a răspuns:

S-ar putea sa ii mai placa. La varste mici sentmentele sunt foarte diverse

1 răspuns:
| Biscuiteee a răspuns:

II mai place. Mai ales ca era beat sigur nu'si mai aduce aminte ce a facut