| StaRmAgiC a întrebat:

Sunt intr-o mare dilema:-s
M-am combinat cu un francez acum doua zile si totul e ok.
Dar francezul va pleca la el in tara peste o saptamana si nu se va mai intoarce.
Intre timp fostul prieten care ma tineam dupa el stiindu-l pe francez a dansat cu mine in club si m-a sarutat.
Am ramas cu fostul gen "a fii impreuna" si stau si cu francezul.
Mi-e frica fostul la care am tinut sa nu ma faca iar sa sufar iar francezul e dragut dar va pleca dupa 7 zile in Franta si nu se stie daca se va mai intoarce.
Ce ma sfatuiti sa fac?

9 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Sa te distrezi cu francezul cat mai poti pana pleaca.si apoi te bagi cu fostul.asa ca sa fie dupa plata si rasplata. cel putin eu asa as face.sau cel putin sigur m-as distra cu o frantuzoaica tongue

| Dan a răspuns:

Ce ciudata mai este viata asta, mai ales la unii. Un sfat : ori cu roamanul, ori cu francezul, tu decizi, dar ai grija cum alegi, dragostea este frumoasa in doi (tu si un baiat), nu cu doi baieti.Noroc si succes in love!

| steluta_7203 a răspuns:

Sa gindi logic, Daca ai sansa sa fii cit de putin timp cu francezu atunci fii cu el. Simtete bine, dar ce tine de fostul tau nu crezi ar trebui sa-l uti daca nu simti nimic pentru. el

| Nic0L a răspuns:

Pai. stai si cu francezu. adica. el pleaca in franta nu stie ce o sa faci tu aici :happy poti vb cu el in continuare iar cu fostul daca s-a dat pe langa tine doar cand era tipul fr? si cand pleaca sa te lase? ai mare grija cu fostul sad...

| Floreenofficial a răspuns:

Pai renunta la francez...ca o sa plece si mai devreme sau mai tarziu te va uita.Tot la romanashul nostru trebuie sa apelezi!hee hee

| kllass a răspuns:

Adica esti cam bagabela, nu? Esti si cu ala si cu celalalt, nu? Da-le la amindoi, ca se spala nu ramin urme...

| anonim_9938 a răspuns:

Daca fostul ti-a facut ceva nasol in trecut, e randul taubig grin
profita de timpul cu francezu
cand pleaca, du-te la fostul
dar nu lasa lucrurile asalaughing)
mai cautati unusmug

| swet girl 22 a răspuns:

Nici cu unul nici cu celalat.altu nou ca e m bine.nu fugi dupa 1 ca ramau fara nici unu.lasai p amandoi si gasesteti unul pentru tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa il convingi pe francez sa ramana in tara ca sa fiti impreuna e parerea mea.