| DedeeAndreea a întrebat:

Sunt intr o mare dilema. Sunt indragostita de un fuckboy. Mai exact fostul meu iubit.Fix cand credeam ca l-am uitat m-a cautat sa ne vedem si ieri m-am vazut cu el si s-au intamplat mai multe chestii. Mi-a spus ca nu mai are sentimente pentru mine si ca nu mai vrea o relatie cu mine. Apoi am tot vorbit si mi-a spus ca lui ii place sa se distreze cu mai multe fete si ca el daca da un telefon poate sa faca sex cand vrea cu cine vrea. Cand am fost impreuna cu el parea ca ma iubeste dar abia acum dupa relatie mi-a demonstrat ca e un fuckboy. laughing Mi-a spus ca lui nu ii place sa se indragosteasca si ca ii place sa se f*** azi cu una maine cu alta si tot asa. Am mers la el acasa nu am facut sex dar eram aproape sa o facem. Foarte aproape dar i-am zis NU. Am facut ceva gen..petting. Dar sigur m-a folosit apoi m-a condus pana acasa mi-a spus sa am grija de mine eu i-am spus ca il iubesc. Iar el a facut o față ceva gen " imi pare rau eu nu te mai iubesc." Si apoi mi-a dat mesaj ca s-a distrat si ca i-ar mai place sa fim asa gen friends with benefits dar mi-a zis sa nu spun la nimeni despre noi. El mi-a promis ca nu va spune si am incredere pentru ca nu e genul sa se laude. Am plâns toată seara si am jurat ca nu-i mai raspund niciodată la mesaje si chiar asa voi face. Vreau sa scap de el efectiv nu ma merita aproape ca il uitasem dar a inceput sa imi dea mesaje. Oricum mi-a dovedit ca vrea doar sex. Cum pot scapă de tot de el? Cum il pot uita? De raspuns nu-i mai raspund. sad Daca aveti chef de facut misto nu raspundeti.

Răspuns Câştigător
| Ofiintă a răspuns:

Ai facut exact ce trebuia sa faci. In pimul rand trebuie sa te gandesti la tine, la respectul pe care il ai tu fata de tine. O fata frumoasa, desteapta si matura nu va lua in considerare un "nimic" ca asta. Sincer, stiu ca e greu, cu totii am trecut prin asa ceva. Acel sentiment cand iubesti nespus pe cineva, dar persoana respectiva pare sa te ia de nimic si nu pare a fi interesat de tine. Am trecut si eu prin asa ceva acum 4 ani, si eu m-am facut de ras prin atentia exagerata pe care ii acordam, el la fel ma trata in bataie de joc. Nu este un capat de tara, intr-o zi va veni acel cineva care te va face sa uiti definitv de el si sa intelegi de ce nu a putut sa functioneze relatia ta cu el.
Numai bine!
pa, pa

31 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Tot cade la pat, nu e prima nu e ultima.Te dai acu de ceasul morti, dar el stie ca esti in limba dupa el.In plus poti sa te relaxezi, ori termini de tot cu el, ori ridici coada.Ce atata dus intors, ideea e ca nu poti sa ziac nimeni ce sa faci! Doar tu poti hotari.Tu ieri iai demonstrat ca ai ridicat coada, si ca o vei mai face, ai grija!