Ai facut exact ce trebuia sa faci. In pimul rand trebuie sa te gandesti la tine, la respectul pe care il ai tu fata de tine. O fata frumoasa, desteapta si matura nu va lua in considerare un "nimic" ca asta. Sincer, stiu ca e greu, cu totii am trecut prin asa ceva. Acel sentiment cand iubesti nespus pe cineva, dar persoana respectiva pare sa te ia de nimic si nu pare a fi interesat de tine. Am trecut si eu prin asa ceva acum 4 ani, si eu m-am facut de ras prin atentia exagerata pe care ii acordam, el la fel ma trata in bataie de joc. Nu este un capat de tara, intr-o zi va veni acel cineva care te va face sa uiti definitv de el si sa intelegi de ce nu a putut sa functioneze relatia ta cu el.
Numai bine!
pa, pa
Tot cade la pat, nu e prima nu e ultima.Te dai acu de ceasul morti, dar el stie ca esti in limba dupa el.In plus poti sa te relaxezi, ori termini de tot cu el, ori ridici coada.Ce atata dus intors, ideea e ca nu poti sa ziac nimeni ce sa faci! Doar tu poti hotari.Tu ieri iai demonstrat ca ai ridicat coada, si ca o vei mai face, ai grija!