Da, se poate intampla.Nu e nicio teama naiva cum zice domnu' credincios de mai sus, e o teama cat se poate de reala!
https://www.planificaneprevazutul.ro/......ct-sexual/
,,Unul dintre miturile cele mai raspandite legate de virginitate este ca nu poti ramane insarcinata prima data cand faci sex, mai exact daca esti virgina si ai decis sa iti incepi viata sexuala, acest contact sexual nu ar putea rezulta printr-o sarcina.
FALS! O femeie poate ramane insarcinata oricand, atat timp cat nu foloseste nicio metoda de contraceptie. O sarcina poate sa apara in momentul in care exista sperma in vagin – deci daca ai hotarat ca este momentul potrivit pentru tine sa iti incepi viata sexuala, dar nu iti doresti un copil, ar trebui sa te protejezi! Cea mai la indemana solutie este prezervativul.'' - https://doareu.com/poti-ramane-insarcinata-prima-data-cand-faci-sex/
Cum dracu' sa nu poată? Ce ar împiedica formarea unei sarcini? Faptul că e virgină?
Da tata in ea ca intr-o galeata. N-o ierta! Baga mare. Fara prezervativ. Ia si un dildau!
Ai parte de una din cele mai faine relatii de care se poate bucura un barbat,avand in vedere ca ea e curata. Ideea e ca e normal sa gandeasca asa (nu te uita la ce zice lumea ce e normal), iar tu trebuie sa mergi cu relatia sufleteasca pana la maxim, sa ajungeti la casatorie, iar apoi sa nu se teama ca ramana cu copil pentru ca e firesc, pentru ca tu ai ales o in definitiv. Asta e calea! SI crede-ma esti cel mai fericit ever, tine de ea, e rara fata cu suflet curat si teama cumva naiva. Succes!
Ăă pai de ce neprotejat? Mai e si virgina si vrei sa o pui sa faca fara? Pai chiar o lasi insarcinata asa. Oricum ti au zis altii deja
Nu aș spune încăpățânare, ultimele două dăți când am folosit prezervativ, am avut o iritație și bube pe penis și n-aș vrea să mă risc.
Daca ai avut iritatie și ți-au ieșit bube pe penis consulta de urgență un medic dermatolog.
Riscul de a face tu iritatie pe penis e mai important decat riscul de sarcina? Tu pareai baiat cu capul pe umeri din intrebarile anterioare.Cred ca m-am inselat? My bad...
Deci ai avut o iritatie de la prezervativ... atunci nu mai folosi si o sa ai direct gonoree si pe langa asta, o sa ti se faca o cangrena.