| Cuzamarian96 a întrebat:

Sunt intr-o relatie cu iubita mea de 4 ani. Am fost primul ei barbat pana acum si singurul. Am discutat zilele astea in gluma despre fantezii si din vorba in vorba am ajuns la subiectul despre sexul in trei. Ea mi-a spus ca i se pare interesanta ideea de un threesome cu mine si cu inca un barbat, ca el s-o *** in timp ce mie imi face oral, insa a spus cu vehementa ca nu ar face asta, desi i se pare interesanta ideea.

As vrea sa ma adresez intai fetelor, e ceva ce ati simtit si voi? E o fantezie puternica a fetelor? E posibil ca eu fiind singurul cu care a facut sex sa existe si curiozitatea de a incerca si alt penis?

Va rog lasati mistourile. Mersi

25 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nimic nou sub soare, sorry. La ambele sexe, e fantezia prezenta in top 5.
Zi merci ca nu ti-a dat papucii, ca de pus pe ganduri ai pus-o sigur!

| Adry05 a răspuns:

E normal sa i se para curioasa experienta, cred ca majoritatea au curiozitatea asta.

| RoCkKiD a răspuns:

Nu e nimic anormal, toti oamenii au fantezii si sexul in grup nu e chiar rar, ar fi chiar surprins daca tie nu ti-ar surade implicarea altei femei.

Daca ti-a zis inseamna ca are destul de multa incredere in tine si ar trebui sa apreciezi asta, femeile in Romania sunt crescute sa se cenzureze intr-o foarte mare masura si cel putin mie imi pare ca aveti o relatie foarte reusita.

Acum, intervine problema disponibilitatii, mai exact, in ce masura ai fi tu ok cu treaba asta si aici trebuie sa discutatati. Trebuie sa vedeti cat de tare isi doreste ea experienta si ce ar fi ea dispusa sa faca pentru tine in schimb.

Daca nu esti ok spune-i asta si vezi ce altceva ar mai interesa-o care nu te deranjeaza, relatiile se bazeaza pe comunicare si cred ca aveti sanse sa gasiti ceva interesat ce v-ar bucura pe amandoi. happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt fantasme și în această zonă.
Dacă ea tânjește după așa ceva, se poate să fie modalitatea ei de a spune că de fapt nu o satisfaci.
Observă că pe celălalt l-a vizionat că o babardează bine, iar pentru dta a ales un rol secundar.

| Andreeush a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu așa ceva și e eronat să zici că e o fantezie puternică a felelor. Mai bine zis unele fete au astfel de fantezii.
Cât despre prietena ta mi se pare că nu prea e mulțumită dacă zice că i se pare interesant așa ceva.

| Hammurabi a răspuns:

Concluzia.
Și bărbați și femei, dacă au apucat să o facă, nu se vor limita la un singur partener/parteneră.
Ca să vezi.
Sodoma și Gomora. Vine sfârșitul lumii.

| sofisis a răspuns:

Aoleo. Zi-mi sincer ca daca s-ar ivi ocazia, nu ai face sex cu ea si inca una! Da sincer!

| Plato a răspuns:

E posibil, daca e o usuratica, dar altcumva as numi-o de fapt.
Pentru o femeie normala, demna, cu respect de sine nu se pune problema de curiozitati intr-ale desfranarii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

Dacã ii cere asta inseamna ca e o desfranatã?laughing
Poate doar sa scârtâie relatia

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, asta inseamna. Desfranata, destrabalata, curva etc.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

In viziunea ta Platonica doar pentru ca a spus ca vrea sa intre doua penisuri in ea e deja curvalaughing
Poate fi Si asa cum zici, trebuie doar sa-i permita el!

| Emma30555 a răspuns (pentru Plato):

Fata nu a spus ca ar vrea sa încerce, ci ca este o fantezie. Fantezie e ceva ce îți imaginezi nu înseamnă că pui în practică. Nu e normal să cataloghezi așa femeile, o minte libera își imaginează tot felul de situații, nu e de judecat ca și cum ar practica

| Plato a răspuns (pentru Emma30555):

O doamnă ar fi scarbita si la gand.

| Emma30555 a răspuns (pentru Plato):

Nu poți ghici fanteziile ascunse ale unei doamne, sau unui domn. În general vorbind

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar doua penisuri? Mai bine a ti face o orgie sa se sature pentru totdeauna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o fantezie buna de pus in practica

| QElenaBoghiu a răspuns:

E fantezia oricarei fete. Insa avem prea mult orgoliu, mandrie sa o facem si ramanem cu fantezia asta toata viatawinking. E un pic gay insa fetelor le place asta, cum voua va plac lesbyencele

| Plato a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Oricarei fete? laughing
Daca tu te consideri ca aparținând domeniului public, nu inseamna ca toate sunt la fel.
Unele chiar pun pret pe ele si au demnitate, nu toate sunt niste destrabalate infecte capabile de threesome.

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru Plato):

Repet : Ești o energie negativa +Comunist happy

| Hammurabi a răspuns (pentru Plato):

Unele dintre ele s-ar culca cu un singur bărbat toată viața lor și n-ar avea nici cea mai mică curiozitate?
Despre câte vorbim? 0, 12 % din totalul lor?
N-o spun eu. Statisticile.
"Persoane de sex feminin peste 30 ani care declară că au avut un singur partener sexual până la această vârstă"
Restul sunt normale. (normalitatea o dă majoritatea, nu?)
Și o fac cu demnitate, nu sunt nici destrăbălate, nici desfrânate. rolling on the floor

Notă.
"Persoane de sex masculin peste 30 ani care declară că au avut o singură parteneră sexuală până la această vârstă - 0, 03 %"
Culmea, sunt mult mai mulți, și bărbați și femei care declară că nu au avut nici un partener sexual până la această vârstă.
2, 15% femei, 1.80% bărbați.

| Plato a răspuns (pentru Hammurabi):

Alea sunt normale? Ok. Atunci trebuie sa fie speciale.

| Hammurabi a răspuns (pentru Plato):

Păi cum sunt dacă reprezintă 97, 5% din populația de sex feminin?
Zi tu.

| Plato a răspuns (pentru Hammurabi):

Ti-am zis, e cum spui tu. Alea sunt normale.
Astfel ca tot ce ramane de facut este sa fii special/a, ca normalitatea s-a stricat.

| GirlOnline81 a răspuns:

Sa ne transformam viața intr-o orgie, zic eu big grin.

| Sindbad a răspuns:

Este amuzant, omul intreaba (in primul rand) fetele daca au avut si ele fantezii legate de sexul in grup, iar discutia merge daca este sau nu firesc sa faci sex in trei, cine este sa nu curva/comunist/normal/yogin/ etc. Toate mai putin raspunsul la intrebare, dat de categoria vizata.