| xoxo16 a întrebat:

Sunt intr-o relatie cu iubitul meu, de 8 luni de zile. Inainte sa fim noi impreuna, cu cateva zile, el a intretinut relatii sexuale, cu o buna prietena de a mea. Cand am aflat asta, am intrerupt orice legatura cu ea. Stiu ca el a facut sex cu ea, inainte sa fim noi impreuna, dar gandul acesta nu ma lasa in pace. Ce ma sfatuiti sa fac? Tin sa va spun, ca inca ne certam foarte des, pe tema asta.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Lasa trecutul acolo unde ii este locul,respectiv in trecut!
Delimiteaza cat poti mai bine aceste doua elemente,trecut si prezent(daca vrei sa aveti viitor),pentru ca el nu e raspunzator in fata ta,pentru actele lui de dinainte sa te cunoasca!
Cu alte cuvinte, iti subminezi singura relatia, reinviind mortii, mereu!
In loc sa cauti moduri cat mai placute sa-l aduci langa tine, tu gasesti motive sa-l alungi...
Daca vrei ca cele 8 luni sa devina 88, cauta sa ii aduci bucurie si liniste sufleteasca, astfel incat abia sa astepte sa te regaseasca!
Ai inteles.
happy

5 răspunsuri:
| Doηηa a răspuns:

Toți avem un trecut.

| Felys a răspuns:

Deja o dai in gelozie stupida si chiar nu isi are locul,acum vrei sa stii tot trecutul lui si sa ii scoti ochii pentru el,daca ti-ar face si tie la fel ti-ar convenii, inceteaza cu prostiile astea, ce a fost face parte din trecut care nici macar nu trebuie pomenit, atata timp cat nu iti da motive sa fi geloasa in perioada in care e cu tine poti considera ca esti o norocoasa, lasa trecutul in pace daca vrei sa ai un viitor cu acest baiat

| Cristiann25 a răspuns:

Mda nu te supara ca iti spun dar nu gandesti bine deloc! Atunci cand intri intr-o relatie trebuie sa lasi trecutul partenerului.Conteaza doar ce se intampla din momentul cand hotarati ca vreti sa incepeti o relatie! Eu zic sa o lasi mai moale si sa nu-i mai reprosezi pentru ca o sa-l pierzi, crede-ma! Pana la urma daca stam sa ne gandim baiatul nu a facut nimic rau doar nu era cu tine impreuna sau cu altcineva atunci, corect? Ai grija, controleaza-te daca vrei sa-l ai langa tine! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mami. Eu am o zicala. Lasa naiba trecutul ca pierzi prezentul. Nu conteaza cu cate si cu cine s-a culcat inainte. Conteza ca acum sa se culce doar cu tine, sau cu tine si alta sau altul daca sunteti pro menaje a trois happy

| sensualus a răspuns:

Ce vina are ea, daca el a dorit -o