| iAngel a întrebat:

Sunt intr-o relatie cu o fata de 3 luni, pentru amandoi este prima relatie, eu am 17 ani si ea are 16, ea a fost super timida la inceputul relatiei dar pe parcurs a prins incredere in mine.Aseara am fost la ea(nu este prima data) si am stat pana la 1 seara, 1 ora am stat doar cu mama ei de vorba(parintii ei ma plac pe mine si tin la mine ca la copilul lor) iar pe urma am fost doar eu cu ea, la ea in camera.Ne-am simtit super bine, a fost ceva de vis, si mi-a spus ca la scoala ea nu poate fi cum este cand este singura, ca daca o vad mai distanta sau mai rece, este din cauza ca nu vor profesorii sa o vada, sa zica despre ea ca vine la discoteca sau chestii de genul. Cum o pot face sa nu ii mai fie rusine la scoala, sa fie ea happy

11 răspunsuri:
| dafy a răspuns:

Poate cu timpul o sa fie si asa cum vrei tu dar acum na...cred ca ar trebuui sa o intelegi avand in vedere ca este prima reletie ere anumite retineri dar sunt sigura ca pe viitor va face si aceste compromisuri.ai rabdare cu ea si intelege.o pentru ca aici chiar nu greseste cu nimic ar trebui sa fi cel mai fericit pentru faptul ca totusi ai parte si de momente foarte frumoase alaturi de ea si si pentru faptul c apartintii ei sunt atat de atasati de tine.
succes in coninuare
pupici

| hotshotb a răspuns:

Nu prea poti.Ai putea sa ii respecti opinia.Ea se fereste de profesori dar sunt si unele fete care se feresc de parinti.Deci mi se pare ca esti destul de norocos si asa.

| Lore2good a răspuns:

In sfarsit 2 adolescenti normalilaughing! Prima relatie la 16 respectiv 17 ani! felicitari.in ziua de azi copii si-o dau in barci de la 12 ani si se mira apoi fetele ca sunt considerate panarame la 18 ani cand au ditamai palmaresullaughing.

Un sfat pentru tine:Accepta-i decizia si nu o forta.Cu timpul se va schimba.e foarte bine ca pastreaza distanta cat timp sunteti la scoala, asa nu o pot cataloga profesorii ca fiind o fata usoara si pot avea incredere in ea ca e o fata silitoarehappy.O sa mai treaca timpul si vei vedea ca va fi bine.
Multa baftabig grin!

| iAngel explică (pentru Lore2good):

Nu pastreaza distanta fata de mine la scoala, o vad in fiecare pauza, numai ca inloc sa ne sarutam doar ne daruim pupici multi, spune ca daca ne sarutam si ne vede un profesor o sa se simta naspa ce parere ii lasa la acel profesor
Si aseara eu m-am rusinat foarte tare cand am stat de vorba cu mama ei timp de o ora, ca venise vorba despre actul sexual intr-o relatie, ca si fratele ei are o prietena si au trecut peste acest pas, si spunea ca mai avem putin si vom face si pasul asta, eram foarte timid nu mai stiam ce sa zic

| Lore2good a răspuns (pentru iAngel):

happySuper.Bucurati-va unul de celalalt pentru ca sunteti tineri si frumosi si acum e momentulhappySi daca aveti sustinerea parintilor si mai binehappyCat despre actul sexual intr-o relatie, e foarte bine ca mama ei e deschisa si e constienta ca intr-o zi se va intampla si astabig grin

| yellowalien a răspuns:

E ok ce face. Daca e mai distanta cu tine la scoala, nu inseamna ca te iubeste mai putin, dimpotriva, evita eventualele interpretari cretine(stii cum e lumea...). Profii, si mai ales profele "domnisoare batrane" pot sa se ia de voi din cauza asta (gen -Aaa, n-ai avut timp sa inveti la chimie, dar ai avut timp sa te pupi cu Xulescu!).
Daca atunci cand sunteti doar voi, neinhibati de nimic, totul e bine, atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme! happy

| iAngel explică (pentru yellowalien):

Da stiu ca nu am de ce sa imi fac probleme asa mi-a spus si ea numai ca pe mine ma doare inimioara si sufletul cand o vad mai rece cu toate ca stiu ca nu e adevarat ce simt, dar o iubesc foarte mult si sincer habar nu am de ce ma simt asa prost si trist si sufar aiurea. nu stiu ce pot sa fac sa nu mai fiu asa

| yellowalien a răspuns (pentru iAngel):

Invata sa treci peste asta si totul va fi bine. Inca e ok ca va vedeti in pauze, va mai si pupati, ce vrei mai mult de atat? Nu e tocmai in regula sa te saruti cu cineva prin pauze in fata profilor, nu e corect nici fata de ei, nici fata de colegi.
Multa iubire va doresc! happy

| Bogdan1o a răspuns (pentru iAngel):

Sunteti o pereche cum rar am vazut, este foarte misto chiar daca intampinati unele dificultati trebuie sa aveti rabdare unul cu celalalt, nu trebuie sa te simti naspa si nici sa fi trist, intr-un fel este normal sa fi timid/a nu mai pune la suflet asta, va fi bine e de inteles sa fi rusinat cand vb cu parintii ei, e important sa ai genul asta de discutii cu parintii si daca ei sunt de acord sa faceti dragost e si mai bine...winkingwinkingwinking

| doc69 a răspuns:

Nu incerca sa o schimbi in definitiv nu se ascunde ci se comporta cum simte nu ii forta comportamentul ia-o asa cum e ca si ea face la fel cu tine

| Alinaa22 a răspuns:

Totusi ar trebui sa-i respecti opinia.Este cel mai bine pentru voi 2.Esti destul de norocos si asa.