Pai. Spune-i ca cu tine nu trebuie sa fie timida. Spune-i ca tie poate sa-ti spuna orice si ca poate sa te sarute, sa te iubeasca si sa te imbratiseze oricand este nevoie, pentru ca asa este intr-o relatie. Spune-i, ca trebuie sa va impartasiti sentimentele pe care le aveti, unul celuilalt reciproc. Ca trebuie sa va dovediti unu celuilalt cat de mult va iubiti. Spune-i ca vrei ca si ea sa-ti arata tie si sa-ti dovedeasca ca te iubeste. Spune-i ca tu tii extrem de mult la ea si vrei sa iti arate si ea cat de mult te iubeste si sa nu fie timida cand face acest lucru, sa spuna toate sentimentele ce le simte fata de tine, fara sa se rusineze.
Sper ca te-am ajutat.:*
Succes. xD
Fundita?
O iubesc, dar nu pot sa stau la nesfarsit asa. Doar eu sa fac primul pas intotdeauna, doar eu sa o cuprind, doar eu sa o... Pana la urma, daca continui tot asa, ma satur eu de ea, nu ea de mine, dar tin la ea si vreau sa o ajut sa treaca peste aceste momente. O sa discut cu ea despre acest lucru si o sa-i spun ca sunt langa ea si nu are de ce sa se teama in exteriorizarea sentimentelor. Sper sa inteleaga!
Incearca sa vorbest cu ea despre lucrurile acestea, dai siguranta si convinge-o ca nu se intampla nimic, convinge-o si vorbeste cu ea despre situatia aceasta.Succes!
Cred ca cel mai bine e sa vorbesti cu ea, sa ii spui ca iti doresti sa comunicati deschis si sa incerci sa o ajuti sa treaca peste aceasta timiditate.Inspira-i incredere, fa-o sa inteleaga ca tu esti acolo sa o ajuti, sa o intelegi.Probabil ca are aceasta atitudine si datorita faptului ca sunteti de putin timp impreuna si este retinuta in exteriorizarea sentimentelor.Ideea e sa ii spui ce iti doresti, sa o incurajezi sa faca acelasi lucru.Tu trebuie sa te inarmezi cu rabdare si calm pentru ca ea sa nu se simta constransa si daca aveti sentimente sincere unul pentru celalat cred o sa reusiti sa treceti peste aceste mici probleme.Numai bine!
Eu cred ca baietii terbuie sa fac primii pasi intr-o relatie si inca ceva daca o iubesti o iubesti asa cum este nu cu schimbari