| Despacitodepozitoo a întrebat:

Sunt într-o relație cu un băiat coreean de aproape 4 luni, ne-am cunoscut la un mall.
Dacă va vrea să facă sex cu mine l-ar deranja dacă nu m-am epilat in zona intima?
Și dacă fac sex neprotejat și a doua zi iau escapelle mai exista riscul unei sarcini?

9 răspunsuri:
| Dracutzsor a răspuns:

Probabil omul a venit în Romania sa găsească una epilată că acolo se poartă părul pubian laughing)((

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, nu ar fi o problema asa mare sa ai locul intim neepilat, dintr-o parte se vede frumos, daca faci sex neprotejat fara prezervativ, oricand exista riscul unei sarcini, si cu pastile si fara, oricum poti ramane insarcinata!

| Dracutzsor a răspuns:

Cel mai bun comentariu pe care l-am văzut până acum happy

| wildthing a răspuns:

Dar de ce sa faci sex neprotejat? Iti place sa risti inutil sau ce? Nu vorbesc doar despre o sarcina, dar si despre o posibila BTS.
In privinta parului din zona intima, ce te opreste sa-l dai jos? Nu cred ca sunt multi barbati pe care sa-i deranjeze o pasarica epilata, dar suntem multi cei carora nu ne place sa ne ratacim prin padure si sa fim nevoiti sa strigam dupa ajutor ca sa iesim de acolo.winking

| Crackman a răspuns:

Important este sa ai par in fund

| OmBanal33 a răspuns:

Frumos ar fi sa te epilezi, iar asiaticii pot fi jucausi, stai linistita, dar recomand sa folosesti prezervativ...

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Referitor la prima întrebare, întreabă-l pe el dacă este de acord sa facă sex cu tine neepilata la pasarica. La a doua întrebare, raspunsul este nu.

Răspuns utilizator avertizat