| Mihaela2022 a întrebat:

Sunt intr-o relație cu un băiat dar nu ştiu dacă mai ține la mine sau nu. De obicei mă ajută când pățesc ceva dar s-a întâmplat de multe ori să-şi anuleze intâlnirile fără niciun motiv şi de câteva ori mi-a respins apelurile şi a refuzat să meargă cu mine la plajă, deşi locuim in Constanța. Acum am cunoscut pe altcineva care vrea să meargă cu mine la plajă şi mă sună foarte des dar este mai dur în comparație cu celălalt.
Nu ştiu ce să fac pe cine să aleg? Ar trebui să mă despart de prietenul meu? Dați-mi o idee

11 răspunsuri:
| Mihaela2022 explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Prietenul meu nu vrea să mergem la plajă şi nu prea mai vine la întâlniri, ieri nu mi-a scris deloc şi nu m-a sunat deloc, totuşi când ne intalnim e afectuos şi bun cu mine. Dar a doua zi uită să mă mai sune, nu ştiu ce să mai cred..crezi că s-a plictisit de mine? sau comportamentul lui este normal?

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Mihaela2022):

Nu știu. Nui normla... Dacă doar când va întâlniți este așa. Nu știu...( nu-i loial.

| dullcat a răspuns:

Buna.Despre ce varste vorbim? Sunteti adolescenti? Lucrurile astea trebuie sa le discuti cu el, sa-i spui ca tu simti nevoia sa vorbiti zilnic, nu doar la cateva zile.

| HarryM77 a răspuns:

Mai bine nu alegi pe nici unul din ei și ramai singura și liniștită?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai ce drama )

| Giulia911 a răspuns:

Eu l-as alege pe niciunul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cazul de față, tu ar trebui sa ai o discuție serioasă cu prietenul tău și să-l întrebi direct dacă mai tine la tine sau nu, dacă relația voastră mai are vreun viitor.

Răspuns utilizator avertizat
| Hyperion7 a răspuns:

Adică să alegi pe cineva care nu te iubea sau pe unul care te iubește...
Pai depinde de tine aici, vrei sa fii iubita, fie te acomodezi după tipul ăsta dur, fie îți cauți pe altcineva. Vrei sa fii ignorată și tratată de parcă sunteți mai mult prieteni, decât iubiți, întoarce-te la primul.
Decizia îți aparține!winking

| Zeulfemeilor6969 a răspuns:

Du te cu ala care o are mai mare, ai incredere girl!