| croissant a întrebat:

Sunt intr-o relatie cu un baiat de un an. In tot acest timp nu a fost numai miere si lapte au fost si certuri si o despărțire. Dar eu mai am anumite momente cand imi doresc sa ies la intalniri cu alti baietii de ce? Nu s-ar pune problema ca nu il iubesc doar ca nu e genul care sa faca multe activități in aer liber. In ce situatie sunt? Ce parere aveți? Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| Andreea555555555555 a răspuns:

E normal să simți asta. Cu toate că mulți nu recunosc așa ceva. Chiar dacă îl iubești, sunt momente în care vă plictisiți unul de altul sau pur și simplu vreți doar să fiți singuri. Și iubitul meu e cam la fel, nu prea ieșim așa mult, bine noi stăm împreună. Uneori tot așa simt să mă despart de el și să fiu cu altul. Dar după îmi trece când știu prin câte am trecut cu el. Acum e și iarnă, e frig, nu prea aveți pe unde ieși. Dar stai să se facă puțin mai cald și va fi din nou bine între voi. happy

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Simti nevoie de un element de noutate in viata ta, esti prea obisnuita cu el.

| DeathIncarnate a răspuns:

Nu-l iubesti, daca simti asta.

| RAY a răspuns:

Cand iubesti nu te vezi cu alti, inteleg faptul ca esti femeie si ca esti hipergama si e datoria ta sa gasesti mereu cel mai bun barbat, dar pentru noi asta e imoral, pentru genetica ta e ok, probabil esti la ovulatie acum

| Violleta2022 a răspuns:

Ba tocmai, ca nu-l iubesti, altfel nu ai avea dorinta sa iesi cu altcineva, decat cu el.

| Mkeynes a răspuns (pentru Violleta2022):

Pe baza asta eu m-am despartit de prietena mea pentru ca ne certam ca
Nu ii dau voie sa vorbeasca cu altii baietii
Wtf mai este si lituanca bine ca am scapat
Inca tin la ea si o iubesc
Dar ce sa fac
Eu sunt mai gelos
Si i am zis nu vorbi cu baietii
Normal ca poti sa vorbesti cu cei ce iti sunt prietenii dar nimic mai mult

| Plato a răspuns:

Nu exista asa ceva. Cand iubesti, ai ochi doar pentru acea persoana. Macar lasa-l, nu-ti bate joc de el si nu-i pierde timp din viata. Daca nu va potriviti, nu are rost.

| Emma30555 a răspuns:

Probabil te plictisesti cu el, si nu il iubesti. Daca iti place de el ar fi mai ok sa i propui tot felul de activitati lui, sau iesi cu fetele, dar daca tu vrei sa iesi cu alti baieti inseamna ca iti cauti pe altcineva.