| Mihaela2022 a întrebat:

Sunt intr-o relație cu un baiat, îl cunosc de 2 luni, dar de o săptămână nu mă mai sună şi nu prea mai răspunde. Înainte vorbeam zilnic la telefon şi acum nu mă mai caută.
Azi nu mi-a răspuns la mesaje deşi era activ pe Facebook iar acum minte că avea treabă. Nu ştiu ce să cred, e posibil să aibă pe cineva?
Cum pot afla ce are şi de ce s-a răcit față de mine?

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

S-a plictisit de relație ceea ce e normal. Sunteți tineri, sunteți la varsta la care trebuie sa strabateti cât mai multe cearșafuri

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai facut sex cu el?

| sierra1 a răspuns:

"relație cu un baiat. nu mă mai caută...e posibil să aibă pe cineva?"

evident că da. Nu-ți mai pierde vremea cu el, nu îl interesezi

| dullcat a răspuns:

Buna.Sa stii ca daca iti pasa de cineva, iti faci timp 1 minut sa ii scrii.E destul de clar ca te ignora si asteapta sa iei tu aceste semnale drept decizia finala de despartire, ceea ce e cat se poate de imatur.

Poti totusi sa-l intrebi direct de ce nu mai relationati si vorbiti in fiecare zi asa ca la inceput. Discutati deschis, nu e o tragedie, dar sa apelezi usor usor la ghosting e penibilut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești ocupat o zi sau doua. O săptămână, ești deja istorie pentru el. Știu că dur pentru tine, dar ăsta e adevărul. Dacă era bărbat și nu te mai voia, ar fi trebuit să aibă măcar curajul să-ți zică asta, dar e un om de nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi pare rău să aud că te confrunți cu o situație dificilă în relația ta. îți pot oferi câteva sugestii generale despre cum să abordezi această problemă:

Comunicare sinceră: Cea mai bună abordare într-o astfel de situație este să vorbești direct cu partenerul tău despre ceea ce simți. Exprimă-ți îngrijorarea și confuzia în legătură cu schimbarea de comportament și încearcă să clarifici situația.

Evită speculațiile: Este ușor să te gândești la diferite scenarii și să tragi concluzii fără a avea suficiente informații. Înainte de a face presupuneri despre motivul schimbării de comportament a partenerului, încearcă să aștepți până când vei avea ocazia să vorbești cu el deschis și sincer.

Răbdare și încredere: Este posibil ca partenerul tău să treacă prin probleme personale sau să se confrunte cu alte situații care îl pot determina să se retragă temporar. Înainte de a trage concluzii definitive, încearcă să fii răbdătoare și să acorzi încredere.

Observă alte semne: În afară de schimbarea de comportament în comunicare, încearcă să fii atentă la alte semne sau schimbări în relație. Există alte aspecte ale relației voastre care s-au schimbat sau care te fac să te simți neglijată? Acest lucru ar putea oferi indicii despre motivele schimbării de comportament a partenerului.

Păstrează-ți propria bunăstare: În timp ce încerci să afli ce se întâmplă cu partenerul tău, asigură-te că acorzi, în același timp, atenție propriei tale bunăstări. Relațiile sănătoase se bazează pe comunicare și respect reciproc, așa că nu uita să te gândești și la propriile tale nevoi și să fii deschisă la opțiunea de a pune în discuție problemele care apar.

Este important să reții că acestea sunt sfaturi generale și că fiecare relație este unică. Dacă simți că ai nevoie de sfaturi mai specifice sau de sprijin suplimentar, poți căuta ajutor de la prieteni de încredere, membri ai familiei sau chiar un consilier de cuplu.

| ilfovsporu a răspuns:

N ati facut shackeing:-)