| xFaith a întrebat:

Sunt intr-o relatie cu un baiat, ne iubim mult. Problema sta in felul urmator : el are multi prieteni, insemnand fete si baieti. In acel grup de prieteni, exista o fatuca. destul de vulgara, insemnand : se imbraca provocator, este galagioasa, vorbeste porcos si cam bagacioasa. Nu imi place genul ei de persoana.

Va dau un exemplu : eram in parc, cu el si cu restul prietenilor lui si acea fata. a inceput sa cante manele cu voce tare, sa scuipe pe jos, sa rada, numai asa ca sa atraga atentia si apoi a inceput sa vorbeasca urat, gen ( sa ma linga in ***, sa ma *** in gura lui, da-l in *** ) etc.

Si nu imi place deloc de acea fata. cum a-s putea sa-i spun gen ca nu imi place sa stau in compania ei? Eu nu vreau sa il schimb, sau sa-i schimb asa zisii prieteni, doar ca acea fata ma dezgusta total. un sfat, va rog? cum trebuie sa ma comport in fata acelei fete? si ce a-s putea sa-i spun prietenului meu?

9 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Spune-i ca nu ai nimic cu prietenii lui, doar ca acea fata te deranjeaza si nu iti plac persoanele care injura si se comporta astfel. Incercati sa iesiti voi doi mai mult. Poate ca nici lui nu ii place dar nu are ce face, nu te costa nimic daca spui ce te deranjeaza. Impreuna puteti gasi o solutie.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Vrea ea sa atraga atentia, dar nu stiu daca place cineva o fata care scuipa si injura in gura mare. Ii spui pur si simplu ca nu iti place prezenta acelei fete, eu cred ca va intelege, nu e mare lucru

| DeathIncarnate a răspuns:

Vreau s-o cunosc!

| Hαppiηеss a răspuns:

Atata timp cat nu are nimic personal cu tine, ignor-o!
Sau daca te deranjeaza atat de mult evita sa mai iesi cu grupul lui de prieteni.

Răspuns utilizator avertizat
| UrsuletuChocolatiu a răspuns:

Incearca sa ignori aceasta fata si comportamentul ei lipsit de bun simt. Incearca sa-i vorbesti de maniere fara s-o dai pe ea examplu spui de cineva necunoscut pentru el, inventeaza o situatie prin care sa-l faci si pe el sa vada cat de urat si sa-ti spuna parerea lui. Probabil nici lui nu ii place prea mult cum face fata aia dar asa sunt baietii rad se simt bine pe seama unora dar de fapt prefera o fata la locul ei.winking

| andreiu77 a răspuns:

Zi direct

| Deea204 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el despre chestia asta, cu siguranta te va intelege si va lua masuri. :*

| IoanaCristina11 a răspuns:

Daca te iubeste, ramane langa tine in orice situatie.Ar trebui sa vorbesti cu el despre asta si daca este un baiat bun o sa te inteleaga. Eu cu iubitul mei vorbim absolut orice, si ii spui orice lucru care ma deranjeaza in leguta cu prietenii lui, sau cu el. Ma intelege si imi sta aproape mereu. Asa ca spune-i ce simti, pentru ca tu o sa ai de pierdut mai tarziu, crede-ma.Succes!