De ce dumnezeu mai faci copii, daca-ti place sa te intinzi, cu unul si altul?
E un *** trist acelasi de fiecare data dar e cam popo din ce scrie pe aici
NIkoleta28, TRansule vrei sa soogi zilnic te imaginezi cu manageru )
Dacă ai făcut o fetita cu cel cu penisul mic, de ce vrei să-l părăsești? A, ai găsit un patron de hotel cu un penis mai mare și cu care vrei sa faci un alt copil. Dar, la prima fetita nu te gândești ca o lași fără mama?
Mda, alte scenarii de filme proaste? Stii, noi nu facem parte din categoria celor care se uita la filme XXX ca sa vada daca se casatoresc la final.
Zici asta probabil din cauză că tu faci parte din cele care înghit la final, dar le judeci pe altele...
Scuza-ma dar nu ai cum sa fii atat de paralela cu viata mai ales avand o familie. Si iti mai zic un secret, o persoana care chiar ar trece prin scenariul expus de tine, nu ar cere "sfaturi" pe un grup unde media de varsta este 14-15 iar problema principala este cum se saruta sau cum e prima experienta sexuala. Pe bune. Si judec oamenii prosti in general, indiferent daca inghit sau nu la final
*Și judec oamenii proști, în general, imdiferent dacă înghit sau nu la final*.
Atunci, poți începe cu tine, că după ce că ești proastă, mai și semnalizezi.
Știam de site-ul acesta de ceva timp și am ales să-mi spun of-ul aici tocmai pentru că nu mă cunoaște nimeni... în speranța că poate există și persoane mature capabile să-mi ofere un sfat pertinent., nu numai copii de 15 ani. Serios acum, ești tolomacă rău.
Păi, de ce nu discuți cu soțul că nu ești mulțumită de el sexual. Cumpără-i cărți care tratează tema asta. Până nu încerci totul să salvezi relația nu renunța la ea.