| iAngel a întrebat:

Sunt intr-o relatie de 2 luni cu o fata, ieri am fost la ea de la ora 3 pana la ora 12 seara, am fost numai noi doi in camera ei, a fost intuneric nu am aprins lumina, ne-am sarutat.etc.,ne-am simtit super bine impreuna, azi am invitat-o la mine, stia de aseara ca eu vreau sa vina la mine, si azi cand am sunat-o sa ii spun sa vina, a spus ca are treaba, pe urma a zis ca nu poate sa vina ca ii este frig, serios acum. ii este frig sa vina pana la mine ok, dar la mine sa ii fie frig? Nu inteleg de ce ma refuza? Cand o sun la telefon acum nu imi mai raspunde.ma gandesc sa o parasesc, dar o iubesc enorm de mult, chiar vreau sa imi raspunda sa ii spun ca este rece cu mine, ca simt ca nu ma iubeste

3 răspunsuri:
| doarEu001 a răspuns:

Poate ca nu era pregatita pentru ceea ce s-a intamplat ieri si s-a speriat.si ii era frica sa nu vrei ceva mai mult, adica sex, si d-aia nu a venit la tine.nu stiuthinking cel mai bine e sa discuti cu ea pe tema asta.nu te grabi sa ii dai papucii, poate e confuza. daca nu raspunde la telefon, da-i un sms si explica-i ca nu vei face nimic daca ea nu este de acord.sau nu stiu.vezi tu.baftawinking

| AdelixA a răspuns:

Dupa mine.Te-as intreba daca ati facut sex in seara acea pentru prima data. Daca da s-a plictisit de tine. Daca sunteti minori.Ei na,, cuminti,,.II este frica de, presupun, de ce s-ar putea intampla la tine acasa.Ar trebui sa-i explici mai bine.
Si.comunicati mai mult daca nu vreti sa va despartiti sau certati.Ar trebui sa-i spui cum te simti.

| fffandreeea a răspuns:

De ce nu faci asta?straight facee chiar o idee buna sa-i spuiwinking