Fii mai impunatoare, spune-i si iubitului tau despre asta si apoi ducetiva amandoi la familia ta si la a lui si incercati sa le explicati impreuna. Daca nu functioneaza si nu vor sa priceapa, presupun ca unul dintre voi lucreaza, daca o faceti amandoi e mai bine, va luati soarta in maini si va luati o chirie. Daca voi va iubiti, ei nu au dreptul sa va spuna ca nu e asa, nu stiu ei ce simtiti voi. Poate se gasesc unii sa spuna ca "parintii stiu ce e mai bine pentru copii lor".Da! Pana la varsta de 18 ani. Dupa aceasta varsta majoritatea sunt instare sa se descurce, nu mai sunt copii ca sa aiba nevoie de protectia mamei si al tatei, de aici trebuie sa inveti sa fii responsabil(ă) sa ti cladesti un viitor incare sa puteti trai fericiti alaturi de copii pe care îi veti avea.Nu spun sa va izolati de parintii vostri, e bine sa îi ai langa tine pana la ultima lor zi. Sper sa inteleaga si sa va acepte unii pe altii. Oricum, pun pariu ca daca vad ca va luati chirie si va mutati in chirie o sa se roage de voi sa nu o faceti, si ca va accepta iubirea. Noroc!
Da nu văd ce atâta grabă, ce, dacă n-aveți o hârtie sunteți mai puțin fericiți? că nu e cași cum vă interzic să fiți împreună. Bine fac, că la vârsta asta vă puteți despărți oricând, și deja la 20 de ani să treceți prin divorț? Ce importanță are că vă căsătoriți acu sau peste câțiva ani? Iar cu statu împreună non-stop, nu e deloc sănătos, o să ajungeți să vă scârbiți unu de altul, dacă tot nu vă lasă așa mult împreună acasa, profitați de asta ca de un respiro în relație dacă tot zici că la facultate stați non-stop.
Partea cu cazarea n-o înțeleg, de ce v-ar alege ea cazarea?!
Faceți starea civilă și puneți=i în fața faptului împlinit.Ori se acomodează ori vă descurcați fără ei.
Ar trebui să discuți cu iubitul tău despre asta și să stabiliți ce e de făcut.
Din cele spuse de tine, tind să cred că părinţii voştri vor doar să vă determine să mai amânaţi vreo câţiva ani căsătoria, numai că nu şi-au ales chiar cel mai inteligent mod de a o face.Sau cel puţin ai tăi vor doar asta.Mama lui, ori nu te place aşa cum ai şi spus, ori vrea cu tot dinadinsul ca fiul ei să nu se căsătorească atât de devreme şi poate l-o fi văzut aşa de hotărât să facă pasul ăsta încât nu a găsit altă variantă mai bună decât să încerce să vă despartă spunându-i tot felul de lucruri urâte despre tine. Oricum, după ce am citit "Mama lui vrea ca el să se căsătorească la 27 de ani" mi se pare,după exprimarea ei,că ai de-a face cu o posibilă viitoare soacră, pe lângă băgăcioasă, şi foarte fixistă, iar genul ăsta de femeie o să vă facă probleme în continuare, mai ales după ce o să vă căsătoriţi.La un moment dat, o să se bage atât de mult în viaţa voastră încât o să ajungeţi să vă certaţi toată ziua din cauza ei până o să divorţaţi.Sunt multe cupluri care se despart din cauza soacrei nebune,n-ar fi nimic nou.
Iar dacă iubitul tău e şi genul ăla de băiat mămos care nu iese niciodată din cuvântul lui mami, viitorul tău cu el nu sună prea bine.
Însă dacă nu e aşa, discută cu el şi apoi încercaţi să vorbiţi la modul cel mai serios cu părinţii voştri şi să-i faceţi să înţeleagă faptul că voi vă iubiţi, aveţi planuri serioase de viitor împreună şi vreţi să nu vă mai controleze viaţa.
Cât despre căsătorie, părerea mea este că ar fi bine să mai aşteptaţi.
Eu consider că părinți voștri va iubesc si vor sa va protejeze. Și eu am crezut că l am gasit pe făt-frumos, credeam ca e cel mai bun om iar mama mea voia să-mi facă rău (acum nu zic ca e ca la tine) și noi aveam și 12 ani de relație, o grămadă de timp pierdut ca el să mi violeze cea mai bună prietenă.
Succes!
Păi omoara.ti parintii sau mutați.va intr.un canal din rahova. Acolo nu o sa fiti găsiți. Ba pai crezi ca părinții voștri se baga de prosti? Se baga pentru binele vostru ca voua o sa va ardă de nunți in loc sa mergeți la scoala. Ca dupa o sa ajungeți cu salariu minim pe economie lucrând în fabrică cate 8 ore cu târla de copii dupa voi (neputând să îi cresteti) dar norocul vostru ca sunteti împreună. Ba eu va zic sa stati calmi, sa nu mai luati problemele astea asa in serios, sa va ascultați parintii si dupa ce sunteti stabili pe picioarele voastre atunci puteti continua relația. Ca de nu Ajut Eu scrie pe voi
Sincer, nu înțeleg oamenii ca tine care intra pe TPU sa jignească și sa vorbească de pe pereți in loc sa dea un sfat util. Am spus eu ca ma las de facultate dacă ma mărit? Cunoști vreun detaliu despre situația noastră financiară? In plus, am cerut doar un sfat, nu aberații despre un viitor fabulat de tine. Decât sa stai și sa împrăștii vorbe urate cu anonim, mai bine faci orice altceva. Sănătate!
Stii, nu scrie nicăieri ca trebuie sa dau sfaturi utile. Dau cu parerea. Fie daca iti place sau nu. Nu jignesc. Spun adevarul pentru ca majoritatea asa faceti. nu stiu daca tu o sa faci la fel sau nu dar daca toți fac asa nu stiu ce sa zic despre tine (chiar daca nu te cunosc). Sanatate si tie