E comunicarea în primul rând. Vorbiţi mai mult, încercaţi să lăsaţi unul de la altul, dacă vă certaţi pe motive banale cum ar fi: " eu am pus telecomanda aici şi tu ai mutat-o "atunci vedeţi lucrurile care chiar contează, nu asta. E vorba probabil de orgoliu pentru că dacă unul dintre voi ar ceda nu s-ar ajunge aici. Vă certaţi pe nimicuri, atunci nimicurile alea trataţi-le ca atare. Dacă vă iubiţi aşa cum spui, comunicarea trebuie să existe. Şi lăsaţi de la voi, ai să vezi că asta te va ajuta. Baftă!
Simplu. daca devine rasfatata trateaz-o cu indiferenta, daca nu... ascult-o si mai fa si ca ea. that's that.
Asculta la mine prietene, am 15 ani si stiu ce zic. Du-te cu prietena ta la o femeie batrana, o ghicitoare si pune-o sa va ghiceasca in cafea.Nu de alta, dar este o experienta amuzanta care o sa va apropie mai mult. Ce sa spun acum, poate nu sunteti compatibili la zodii, poate e doar atractie fizica, tu esti singuru care stie.Succes
Draga Dani, sunt si copii care la 14 ani gandesc mai matur ca tine, in fine... nu asta e ideea.
certurile astea trebuie oprite cumva si cand spun oprite ma refer ca voi doi sa le opriti. sa-ti spun si de ce la un moment dat o sa va plictisiti amandoi sa aveti mereu certuri si mereu in loc sa stati impreuna sa stati separat, e destul de aiurea sa spui ca sunteti suflete pereche cand tu spui ca va certati de n ori si din motive banale. inca ceva nu incercati sa va schimbati unul pe altul... dk sunteti suflete pereche, asa cum spuneti, trebuie sa va iubiti cu tot cu defecte... Concret, daca voi stiti ca aceste certuri va afecteaza relatia incearca sa vorbesti deschis cu ea, calm si sa puneti toate lucrurile cap la cap, sa aveti incredere unul in celalalt si lasati lucrurile marunte sa treaca pe langa voi. Cand apare o neintelegere incercati sa va puneti de acord. De ex daca tu vrei sa stai intr-un loc, iar ea nu vrea. stati in ziua aia acolo si urmatoarea zi mergi unde vrea si ea.
Totul o sa mearga mai usor asa... crede-ma!
ce sa-ti zic, succes!
O sa va certati si mai mult pana o sa ajungeti sa va iubiti si mai mult. Unul dintre voi o sa se sature mai repede si o sa va despartiti.Incearca sa lasi de la tine si sa faci ca ea uneori, sa ii arati ca esti matur. Daca chiar te deranjeaza ceva foarte tare, explica-i calm.Asa totul va fi bine.Si nu uita sa o respecti. Te-am pupat:* Ai grija de ea