Uite o poveste în care cei 2 îndrăgostiţi nu-s compatibili deloc.
( Povestea ta ).
Acum pe bune, sunt fete multe pe lumea asta care aşteaptă să le intră prinţul în viaţa pe un cal alb şi bine făcut.
Ştii vorba aia :
În viaţă pierdem lucruri ca să câştigăm altele.
Deja ai pierdut-o. E o vorba: daca vrea sa te insele, o face si cu tine de mana. Tu ce crezi? A facut-o sau nu? Dragoste cu sila nu se poate mai, intelege. Nu se mai poate, lasati-o balta, decat sa terminati urat mai bine terminati frumos.
Esti fraier nu te conplica cu iubirea de la varsta asa frageda tu trebuie sa umbli din floare in floare
In primul rand nu sunteti compatibili nici moral nici sentimental.In al doilea rand tu esti o fire geloasa iar ea este o fire lubertina.Si in al treilea rand nu poti fi numit un gentelman din moment ce lovesti o fata indiferent de motivul invocat de tine.Asa ceva nu se face de catre o persoana educata, cel care loveste o femeie este o bruta.
Despartiti-va si vedeti-va fiecare de treaba lui. Poate asa va este mai bine, decat sa stati numai de cearta.
Wtf? Ai batut-o si te asteptai sa mearga? Cand am vazut poza de profil am zis,, nu pare prea destept,,. Cand am citit textul m-am convins! Corect ar fi,, ma cred intr-o relatie de 6 luni,,. Daca ai cat de putina minte renunti la timp, daca nu stai linistit, renunta ea.