anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o relatie de 7 ani dar iubitul meu consuma bauturi alcoolice foarte des,,, iar din cauza acestui viciu devine violent iar in momentul in care este treaz este cel mai bun barbat ce sa fac?
el nu poate sa renunte la bautura desi eu i-am cerut asta in nenumerate randuri,,,,, astept raspuns...

va multumesc!

6 răspunsuri:
| marsy a răspuns:

Vorbeste serios cu el! Si spune-i sa renunte... Spune-i ca il iubesti. si nu ai vrea sa ai un iubit dependent de alcool. in plus la asta sa mai fie si violent!
Daca nu renunta. poate ar trebui sa te indepartezi de el.nu o sa poti suferi de fiecare dat violenta. alcoolul.winking

| Munchkin a răspuns:

Ascultă la mine, ştiu ce vorbesc. Din moment ce s-a apucat de băutură, tu trebuie să îl ajuţi să se lase. Adică mergi cu el la centre de specialitate, explică-i că băutura îl poate distruge şi pe el, şi relaţia voastră. Fi alături de el, are nevoie de tine.
Dar... oricât l-ai iubi, NU RĂMÂNE CU EL dacă continuă să bea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vezi intrebarea utilizatorului veronyka. Si sa stii ca exista barbati care nu beau, sau care cand breau (la nunti, revelion) sunt chiar haiosi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

sad Sincer daca chiar are o problema.sunt sanse 10%sa'si revina si asta probabil doar daca te iubeste f.mult.oricum primul pas este sa-l faci sa constientizeze ca nu e bine ...sa realizeze el ca e ceva f.rau.Iar daca prin violenta te referi ca a dat in tine, iti zic din toata inima ca numai are rost sa stai cu el pentru. ca o va face iar!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Paraseste-l...nu merita, chiar daca e bun cand e treaz. Dragostea(trebuie sa acceptam desi nu ne convine) trece, iar apoi gandeste-te cum se va purta fata de tine.

| simi02 a răspuns:

Parerea mea: Oricat de mult l-ai iubi nu se merita sa ii accepti asa ceva, mai ales daca spui ca devine violent atunci cand bea [ si zici ca bea des ]. Si nu exista asa ceva, sa nu poata sa renunte la bautura.Ca nu vrea e altceva.Nu stiu ce fel de persoana e, dar iti repet, nu se merita sa stai langa o persoana alcoolica si mai ales violenta.Convinge-l sa renunte la bautura si poate o sa fie mai bine! happy