anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o relatie de 9 luni,iubesc persoana de alaturi la nebunie si e reciproc,insa dupa gimnaziu plec in Romania la invatat, el e mai mare cu un an si e deja la liceu, nu vrea sa piarda un an ca sa vina in Romania, simte ca nu e locul lui acolo. Vorbim liber si ambii stim ca relatia va tine pana in vara, ma prefac puternica,insa ma dau de gol lacrimile, nu ma pot inchupui fara dansu alaturi, nu pot continua ceva ce nu are viitor. Sunt sigura ca nu o sa ma despart la moment din aceasta cauza, as dori vreun sfat. Sa imi las deoparte viitorul sa nu imi pierd fericirea si sa raman sau sa plec? As fi recunoscatoare pentru fiecare sfat sau sustinere, mersi

Răspuns Câştigător
| GucciGang2k17 a răspuns:

Sincer viitorul tau conteaza mai mult, inteleg ca tii mult la el si ca te va afecta. Daca iti formezi un viitor si reusesti sa iti indeplinesti tot ce iti doresti fericirea vine de la sine, poate cine stie peste ani o sa fiti din nou impreuna. Sper ca te-am ajutat.

5 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Ai abia 15 ani laughing)
Doamne cate iubiri o sa mai ai...dar sanse la momentul oportun pentru un viitor, nu.
Esti inca un copil. O sa bazai cateva saptamani dupa el, dupa care va ramane o amintire frumoasa.

| Pool77 a răspuns:

Aveti 14-15 ani, doamne feri. laughing
E iubire de copii, stai calma, ocazii o sa mai ai, fa-ti un viitor, dupa iubit si chestii.

| dfsugiopdfiudygh a răspuns:

Hello! Fă ce îți dorește inima.

| NRazvan a răspuns:

Lasa ce-ti doreste inima, vezi-ti de viitorul tau. Sunteti tineri, asa e cu iubirea la inceput. Eu am crezut ca fiecare relatie amea va duce catre nunta dar... NU laughing

| Helenaisdrug a răspuns:

Eu zic sa ramai cu el si sa va fteti in draci faceti copii urati si muriti impreuna like subscribe pls funda!