| SavuPastilaFemeilor a întrebat:

Sunt intr-o relatie de cateva luni, da' nu stiu pe care s-o aleg,una dintre ele este fina, catifelata si cealalta mai....batoasa,mai rigida, ce pot sa fac, vreau ajutor.

15 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu,nu ai nevoie de ajutor,te simti foarte bine in situatia asta duplicitara,mangaiat si razgaiat de doua fete,altfel nu o lungeai cateva luni.
Si ai simtit nevoia sa o declari undeva,probabil daca o declarai vreunui cunoscut s-ar fi putut afla si iti stricai huzurul,asa ca anonimatul a fost o solutie buna!
Sa ai grija totusi, pentru ca ceea ce faci in viata ti se cam intoarce, exista o echitate, o lege nescrisa a vietii si n-ar fi placut sa te trezesti si tu vreodata, in aceeasi situatie cu fetele astea...

| DiamondShine a răspuns:

Care e rigida, dreapta sau stanga?

| AlexanderAdrian a răspuns:

Zici ca descrii relatia capului tau cu pernele pe care dormi.

| llucixxl a răspuns:

Deci nu ești într-o relație, ci în două. Când te simți fin și catifelat, mergi la prima. Când te apucă nebunelile treci la a 2-a. Sau tu n-ai nebuneli?

| OnuOnulică a răspuns:

Salut
Cel mai bine o alegi pe cea care ti-a plăcut de prima dată.

O zi bună!

| MskDesign a răspuns:

Fratele meu, esti ingamfat, dai sfaturi la altii pe TPU, bineinteles prostii debitate de unul ca tine si mai si mentionezi ca esti plin de bani.Stii ce iti zic, sper sa te lase amandoua, ca esti doar un ratat fara taticul tau plini de lovele.

| Danysan a răspuns:

Alege-o pe care o Iubesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alege-o pe cea cu care te simti cel mai bine. Cea care te face cel mai fericit si care crezi ca te va iubi cel mai mult.

Ce rost are sa te distrezi putin cu una din ele stiind ca nu prea e genul de o relatie serioasa, etc.

Eu daca as fi in locul tau as alege-o mereu pe cea finuta, gingasa. Pentru ca tipul asta de fete nu inseala, si atunci cand ajung sa tina la un baiat, pai numai la el tin si sunt devotate acelui baiat.

Dar tu vei alege pentru ca este viata ta.

O zi frumoasa!

| Madayna a răspuns:

O alegi pe cea care o iubesti, logic.

| JohnnyWylde a răspuns:

Ce dracu nume e ala "PastilaFemeilor"?

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru JohnnyWylde):

Daca tot ai zis ca esti beat mai bine postezi cand te trezesti ca-ti raportez toate insultele pana te potolesti.

| Mathew a răspuns:

Esti intr-o relatie sau esti intr-o relatii?
Sfatul meu: Decide-te ce esti. Singural sau plural.

| Mathew a răspuns (pentru Mathew):

Singular* Scuzati

| AmiAmalia89 a răspuns:

Nu te cunosc dar ador caracterul tau...

| JohnnyWylde a răspuns (pentru AmiAmalia89):

Mersi pentru compliment! big grin