Lasa-i tot ce are in casa in pungi apoi inregistrarea si valea calugareasca. Data viitoare fa sex cu ele altfel o poti pati din nou
Nu merită să mergeți mai departe! Chiar mai mult, puneți înregistrarea pe masă, arătați că știți de aventura ei și vă despărțiți.
Nu merită altă șansă!
Salut,
Cam lunga povestea,dupa ce ai zis ca se auzea cum facea sex,nu am mai citit.
Nu mai avea rost, cum nu mai are rost nici tu sa mai ai vreo legatura cu ea.
Inselatu nu e de tolerat.
Chiar daca uneori e vina barbatului ca nu-i ofera ce are nevoie, nu se procedeaza asa...
Deci ma repet, spune-i pa, fara circ si alte nimicuri.
"Mă întreb într-una cu ce am greșit, că nu am înșelat-o niciodată, nici măcar o înjurătură nu i-am zis vreodată."
Zici că nu ai înşelat-o sau înjurat-o vreodată de parcă ar fi cine ştie ce realizări pentru tine, nu nişte lucruri absolut normale într-o relaţie.E ca şi cum ai spune "Nu pot să-mi dau seama de ce mi s-a luat permisul că doar n-am făcut niciodată vreun accident şi nici nu am călcat pe nimeni"
Pur şi simplu poate nu se mai simte atrasă fizic de tine sau nu o satisfaci pe plan sexual şi atunci a preferat să caute în altă parte, iar cu tine probabil o fi rămas ori pentru bani, ori din obişnuinţă, ori.....nu ştiu, motivul/motivele le-ai putea ghici tu mai bine.
Indiferent din ce cauză te-a înşelat, nu scuză ceea ce a făcut şi chiar ar trebui să te desparţi de ea.
Cât despre microcamera aia şi faptul că ai înregistrat-o deja, nu ştiu cât de ok ar fi dpdv legal.Aici nu comentez.Aşa,singurul motiv pentru care aş fi vrut eu să aflu în locul tău cine e persoana ar fi fost să n-am vreo surpriză şi să fie cineva cunoscut, mai ales apropiat mie, în rest nu mi-ar păsa. Dacă după voce nu ţi s-a părut cunoscut, nu are rost să te mai complici atât. Pune punct odată şi gata, mergi mai departe.
Infrunt-o, spune-i ca stii. Nu are rost sa te bagi acum intr-un joc de genul "daca si cu parca". Vorbeste cu ea, spune-i cum te simti si de-acolo ia lucrurile cum le vezi direct. Cu cat esti mai sincer cu tine, cu atat suferinta nu e asa de dura. Iti urez spor.
Nu e vorba despre tine daca ai gresit sau nu caci chestii de genu se intampla oricum. Mai grav daca nu ai gresit insa oricum s-a intamplat.
Esti detectiv? Bravo. Ti-ai facut meseria bine si cu ea. Ai descoperito, la ce-ti mai pierzi timpul? Desparta-te de ea. Nu mai continua ca asta te face pe tine fraier. Ii permiti unei persoane sa-si bate joc de tine? Daca da, esti jalnic! Daca nu? Ia atitudine. Nu o ierta! Oamenii nu se schimba deci nu visa! Nu exista alt sfat decat sa iei atitudine si sa te descotoresesti de aceasta persoana toxica pentru viata ta. Gaseste-ti alta! Preferabil mai matura, mai responsabila, una care sa te respecte! Unde exista respect NU EXISTA minciuni, NU EXISTA tradare, NU EXISTA insulte, NU EXISTA falsitate, NU EXISTA IUBIRE FALSA. O persoana care te va respecta nu ti va spune niciodata ca te iubeste decat daca e adevarat! O persoana care te respecta este totul! Nu exista respect? Nu exista nimic.
Bafta in a lua decizia corecta!
O persoană ca aceasta nu merită un om ca tine, tu trebuie să te despărți instant de ea orice ar zice și să cauți alta cu 2-3 ani mai mică ca tine și cu ia să te faci tot mai rece și mai nedrept cu ia ca să sufere și ia la fel cum suferi tu în acest moment
AlexEjmecheru întreabă: