anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o relatie de un an, dar s-au intamplat multe si acu... simt ca orice as face e inutil...
Eu sunt la facultate, iar ea inca in liceu si ne vedem la 2 saptamana
Problema e ca noi am avut niste certuri si cu fiecare alta cearta o vad mai distanta (chiar daca imi zambeste si etc)
Ce-i rau ca ea imi e pur si simplu perfecta si nu ma refer ca e "fata perfecta" in general, ci doar pentru mine.
Lucrurile stau asa:
1. uneori cand imi vorbeste... simt ca nu imi zice tot ce simte
2. chiar daca as incerca sa o fac sa se distreze sa o fac fericita, ar tine. doar pentru ziua aia sau mai putin (in cele din urma va fi iar abatuta)

Nu stiu daca ea acum sta cu mine pentru ca ma place si pentru ce am avut noi, chiar daca asta ar face-o nefericita. straight face
E posibil sa ma iubesca dar totusi sa fie nefericita cu mine..., sa nu mai simta atractie, dorinta de a ma mai vedea?
In cele din urma am ajuns la o teorie si vreau o opinie. E posibil sa fie derutata, ca desi m-a iubit si inca ma iubeste, sa ii displaca totodata sa fie cu mine si sa o impiedice sa renunte la mine?

Multumesc
asta simt eu de la ea din ce in ce mai des: tristete straight face

Răspuns Câştigător
| DeeaMarry a răspuns:

Nu crezi ca faptul ca va vedeti atat de rar este de fapt motivul pentru care este mereu trista? Te intreb asta pentru ca si eu trec prin exact aceeasi situatie. Prietenul meu este plecat la facultate la 300 km distanta si ne vedem doar la 2 sau 3 saptamani. Prima saptamana in care nu ne vedem trece cum trece, insa deja in a doua parca nu mai merge nimic bine. In a treia simt ca nimic nu mai are rost daca el nu e langa mine. Si exact cum spuneai tu, ma simt foarte rau. De multe ori nu ii spun prietenului meu de ce, pentru a nu-l intrista si pe el, dar se poate observa ca ceva nu este in regula. Asta nu inseamna ca nu il mai iubesc... Dimpotriva, il iubesc din tot sufletul! Pentru ca e baiatul perfect pentru mine happy.
Te sfatuiesc sa porti o discutie cu ea, sa o intrebi ce se intampla, sa ii spui ca esti ingrijorat. Sunt sigura ca lucrurile or sa se lamureascawinking

3 răspunsuri:
| butt3rfly16 a răspuns:

Ar trebui sa aveti o discutie deschisa in care sa vorbiti despre tot ce vi se pare ciudat la relatia voastra, asa tu vei putea sa-i spui ce simti si ce crezi iar ea iti va putea raspunde la indoielile si situatile care te nelinistesc.
Este normal ca dupa un 1 o relatie sa aiba si zile bune si zile mai putin bune dar daca exista sentimente, incredere si respect totul va merge bine.Trebuie sa fiti sinceri unul cu celalt.Baftawinking

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu ea,sa o intrebi ce simte,de ce se comporta asa. Se poate sa fie distanta pentru ca nu va prea vedeti, nu stiu, sunt multe motive.dar trebuie sa vorbiti.

| Sweet00gum a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa o intrebi chiar pe ea. Nimeni nu poate sti mai bine de ce e abatuta, decat ea. POate trece printr-o perioada mai dificila, care nu are legatura cu tine. sau poate, sentimentele ei fata de tine s-au schimbat... poate s-a indragostit de altcineva si decat sa te raneasca, sufera in tacere.

Poate fi orice...