Meriti sa isi ia revansa, ca sa vezi ca asa ai procedat inainte si viata e impotriva ta in momentul de fata, om sfant nu mai exista toata lumea inseala acum
Am precizat ca SI EL a gresit. Deci, nu sunt doar eu vinovata. Am gresit reciproc. Viata nu e impotriva mea, chiar este in favoarea mea pentru ca imi merge bine din toate punctele de vedere, in curand si din punct de vedere sentimental. O zi buna.
Dar tu ai zis ca ai gresit mai mult decat el
Am gresit reciproc, asta considera el ca eu am gresit mai mult si ca el nu a gresit destul si de asta o face acum. Sunt greseli DIFERITE, nu pot fi cantarite sau comparate.
Corectie: Ai fost intr-o relatie, s-a terminat in momentul in care v-ati pierdut amandoi increderea.
Nu poti face decat asta: inveti din greselile trecutului si nu le repeti in noile tale aventuri.
Relatia ta cu primul iubit, s-a terminat, din pacate foarte tragic si in mod miselesc, iar daca tu tanjesti sa te reimpaci cu el, considerand ca trebuie iertat, este treaba si riscul tau.
Nu trebuie sa fii naiva iertind la nesfarsit, te-ai ars destul, tot mai vrei?
Daca de acuma te insala, e semn ca s-a plictisit de tine, dar de dragul amintirilor si sa te tine sub control, nelasandu-te sa-ti faci prieten, o mai face cu tine uneori.
Nu stiu daca e cazul sa incepi o relatie cu nou amic, varsta nu este un impediment, eu cred totusi ca simti lipsa de iubire si te arunci cu capul inainte doar sa treci peste, vrei sa repeti istoria?
Incepe scoala curand, iesi cu colegii de scoala in oras la cafenea, cineva undeva asteapta sa-i iesi in cale, si sigur, n-o sa te dezamageasca, am eu presentimentul asta, ai rabdare.
Fericirea ta incepe toamna asta!
Ca sa poti salva relatia, trebuie sa luptati AMANDOI!
Tu iti poti da seama de nepasarea lui din comportament. Nu-i permite sa te tina "de rezerva", gen daca nu-i merge cu noua tipa, se intoarce la tine. Asta ar insemna sa te lasi folosita.
Nu mai astepta niciun raspuns de la tine, fa-l sa creada ca ai mers mai departe fara el.
Iar cu noul tip poti iesi de cateva ori, nu neaparat sa ai o relatie. Puteti fi doar prieteni!
Bafta!
Cu tipul nou tin legatura ca si prieteni. M-a intrebat ce parere am de el, i-am zis ca e un tip super. Mi-a zis ca-i place de mine si ma condus in fiecare seara spre casa. Deocamdata o las asa, doar prieteni, sa nu zica iubitu ca-l insel ca noi nu ne-am despartit definitiv.
Cu iubitul... Relatia intima va inceta complet, stiu ca in felul asta il voi face sa plece dupa alta, dar i-am dat in pat tot ce-a vrut, iar urmatoarea zi ii face surprize lu' aia, deci...
Oricum daca va vrea sa ne impacam, in prima faza ii zic sa ma lase cateva zile in pace ca vreau timp de gandire daca mai merita sa continuam, daca mai pot sa-l iert - asta a zis el ca vrea sa se gandeasca.
Apoi daca-l vad interesat si daca chiar lupta, ca eu nu mai lupt pentru relatie - a venit randul lui daca ma vrea ma cauta, incearca sa ma impace cum am facut si eu.
Foarte bine. Daca te vrea inapoi, trebuie sa arate ca merita sa te intorci la el!
Deocamdata ne-am impacat si sper sa nu se mai intample nimic. Cu toate ca incerc de data asta sa nu mai pun suflet, chiar nu pot si pot spune ca-mi pasa si mai mult...
Buna.
Relația cu primul s-a terminat demult dar tu refuzi sa crezi acest lucru si greșeli, el nu se va mai schimba niciodata, relates nu va Mai fi ca la început niciodată oricât de mult ai lupta. De fiecare data cand el v-a găsi o alta fata îți va cere o pauza sa vadă daca merge cu cealaltă daca nu se întoarce la tine. Daca într-adevăr el te vrea fi indiferenta si se va ruga el de tine. Cel Mai bine ar fi sa ii dai o Sansa celuilant dar Mai astepta Putin, nu te arunca din prima zi in bretele lui.
Chiar daca a-ti greșit amândoi nu se mai poate repara chiar daca a-ti înțeles si iertat amândoi.o data ce gresesti părăsești sau stai si suferi.
Fac referire la idea ta de a fi indiferenta si sa-l las pe el sa ma caute daca ma vrea. Am incercat in ultima vreme de multe ori, in fiecare zi ii spuneam: "azi va fi mai bine, hai sa salvam relatia etc etc", apoi iar gresea. Ieri mi-a zis ca e ok sa ne despartim pentru ca nu ma poate ierta ca am gresit acum un an. Dar eu il pot ierta ca a iesit cu aia acum o saptamana si ca ia oferit o surpriza acum 2 zile? hm. Si tot eu l-am rugat ieri sa mai dea o sansa relatiei! apoi a decis ca vrea o pauzaa...
in fine, eu astept sa ma caute, daca nu ma cauta niciodata insemna ca nu-i mai pasa deci nu-l mai deranjez, el mi-a zis sa-l las in pace ca are nevoie de timp de gandire. Daca se intoarce si zice ca vrea sa fie cu mine, ii spun ca acum am si eu nevoie de un timp de gandire sa ma hotarasc exact cum a facut el. Sa vedem daca el mi-ar accepta pauza.
Eu am crezut ca gresind amandoi ne vom ierta reciproc si o perioada chiar a mers planul asta si totul a fost roz, dar probabil ca acum o vrea pe aia si faptul ca nu ma poate ierta e doar o scuza. El mi-a zis ca n-o vrea pe ea.
Ori a vrut pauza asta ca sa incerce sa fie cu ea si daca nu merge se va intoarce la mine, oricum daca trec mai mult de 5 zile deja e exagerat.
Ori in pauza asta incearca sa ma uite, el asta mi-a zis ca nu mai vrea sa continuam, dar nici nu ma poate uita
Daca in ace asta Pauza nu ii merge cu cealalta se întoarce la tine, lui nu-i pasa.
Aici e foarte bine cum ai gândit : (. Daca se intoarce si zice ca vrea sa fie cu mine, ii spun ca acum am si eu nevoie de un timp de gandire sa ma hotarasc exact cum a facut el. Sa vedem daca el mi-ar accepta pauza. ( ( am dat copy, paste)
Fi Deșteaptă si lasa-l sa te caute el, cum pentru el sunt alte fete la fel si pentru tine sunt alți băieții. Sa facă un asemenea cadou unei fete înseamnă ca vrea sa o cucerească, nu faci un cadou daca vrei o fata doar pentru o noapte.
Nici cu tine, nici fără tine... Asa nu se poate, cred ca el vrea ca tu sa fi singura si tot timpul disponibilă pentru el si el sa fie cu cine vrea cand vrea. Bătaie de joc din partea lui.
De ce nu încerci sa te apropi mai mult de celălalt, diferența de vârsta nu e mare si in plus e mai matur si știe ce vrea, dar sa nu ii cazi la pat foarte repede.
Cu tipul nou doar discut. Faza e ca el munceste, iar eu incep clasa a 12a si voi fi cu scoala si pregatirea, dar intr-un fel e mai bine ca e liber o zi pe saptamana si imi ramane mie mai mult timp sa invat pentru bac.
Nu vreau sa cred ca sunt mai mica si ma vrea doar in pat. Asta ii voi explica si lui, daca ma vrea va trebui sa astepte pentru ca de multe ori m-am lasat prea repede dusa in pat si de data asta nu vreau sa mai gresesc. Stiu ca e mare si are nevoi, dar nu e problema mea, daca ma accepta bine, daca nu -asta e.