anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o relatie in care la inceput a inceput splendit, dar in timp am observat ca pasiunea ei disparea incet.
Atunci, cand am observat asta. nu mi-am facut griji pentru ca asa se intampla intr-o relatie dupa un timp (nu-i neaparat rau)
In cele din urma, am observat ca nu era numai pasiunea care disparea, ci si dorinta ei de a mai fi cu mine.
In momentul actual nu stiu cat de puternica mai e dorinta ei, de a mai fi cu mine dar stiu ca e foarte derutata de asta. (vrea, dar nu mai poate)
Pare ca in subcontientul ei, ea sa ma urasca, sa fie "dezgustata" de ceva, chiar daca imi zice alta. Si tu iti simti parteneru cand e ceva in neregula.
In ultima perioada pare sa se lupte cu ea, ca sa mai fie cu mine.
nu stiu ce sa fac.
ea e genu mai luptatoare, mai bataioasa, dar totusi nesigura pe interior de ea, desi e cea mai minunata fata pe care o stiu.
Face mari progrese in ceea ce priveste comunicarea problemelor, dar totusi nu mai e suficient. A ajuns in punctul in care vrea sa renunte in adancul ei, dar totusi se bate cu dorinta de a mai fi cu mine.
Mi se rupe inima cand vad ca adanc. ea dispretuieste relatia
Se reagata de trecutul meu si devine geloasa, se intristeaza, iar apoi eu o simt si ma deprima si pe mine (aici incep certurile.)
Pe scurt... mintea ei se bate cu inima., ce sa fac?
Am incercat sa ii ofer tot suportul, dar pare sa nu mai fie de ajuns.

Multumesc!
Gandeste sfatul dupa ce il scrii, daca tu l-ai urma!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru cei ce se arunca in prietenie si sex cu ochii legati,ajung sa nu mai puna pret pe sentimente, ci doar pe simturi.un curvar sau o curva, ajung de atata sex sa garaie de el ca porcul de laturi.nemaifiind in stare sa simta si dragoste, incep sa spuna ca sunt impliniti cu toate ca ei stiu ca sunt niste handicapati insensibili.de aia dragostea si iubirea nu sunt de larg consum.ci asa, cu incetul sa tina mult.pana cand moartea va va desparti.altfel ce va uneste va si desparte repede. apare plictiseala.

| 4everYO a răspuns:

Zi cai dai papuci si ca nu e vina ta e a eitongue

| puppetdoll a răspuns:

O varianta ar fi sa stati jos intr-o atmosfera calma, sa discutati fara reprosuri, fara tipete si certuri. Nici ea nu este sigura de ceea ce simte, deci nu ai cum sa o invinovatesti.
Alta optiune e sa faceti o pauza, de cat credeti voi, sa-i dai timp sa se gandesca bine (si tu ar trebui sa faci acelasi lucru). Poate relatia chiar nu mai merge, sau poate e doar o chestie de moment.
Cat despre ceea ce ai zis in prima fraza, pasiunea nu dispare daca o intretineti. Incercati sa faceti cat mai multe lucruri impreuna ce obisnuiati voi sa faceti si alte lucruri noi.
Sper ca ti-am fost de ajutor! Succes!