anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o relatie la distanta cu o fata foarte cuminte (21 ani) cu care m-am vazut zilele trecute a 5-a oara. Mi-a mai zis de la inceput ca ea nu e genu de fata care sa se culce cu un baiat din 2-3 vorbe (este virgina).
Zilele trecute am fost amandoi sa vizitam un oras si am stat intr-un motel pentru 2-3 nopti.
Seara inainte de culcare ne-am sarutat si ne-am pus sa dormim si am luat-o in brate in pat gen ea statea cu spatele la mine si eu cu fata spre spatele ei. Practic aveam penisul TOTAL erect aproape de fundul ei. ceva gen asa http://www.sexoseguro.pe/wp-content/uploads/2016/04/cuch arita1.jpg
Intrebarea mea este, ea a simtit ca aveam erectie si daca da, oare la ce s-a gandit? Cum s-a simtit?. S-a simtit unpic naspa? Avand in vedere ca nu am inceput viata sexuala cu ea.
Mi-e rusine sa o intreb.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca nu cumva o ai extrem de mica inseamna ca a simtit ceva
dar daca fata e hotarata pe baricade putea sa simta si bata de baseball

| mihai69 a răspuns:

Cu siguranță l-a simțit. Dacă nu s-a retras de lângă el, înseamnă că nu a deranjat-o. Bafta ta că nu ai ejaculat!
Și învață să vorbești cu ea deschis, altfel o să ai mari probleme pe viitor în relația asta!

| Necunoscut112 a răspuns:

A simţit şi nu a deranjat-o. Ar fi deranjat-o dacă nu simţea nimic acolo. Orice fata vrea să se ştie dorită, chiar dacă dintr-un motiv sau altul nu şi-a început viaţa sexuală.

| DrGoogle a răspuns:

Puteai sa faci o incercare, toate fetele spun nu la inceput care de fapt e un mare DA laughing