Este perfect normal pentru ca vorba aia: o masturbare la vremea ei face cât 1 000 000 de femei.
Pentru ca mereu barbatii vor avea un libidou mult mai crescut decat femeile... nu e nimic nestiut sau iesit din comun.
Avand in vedere ca in relatie e satisfacut dpdv sexual, de ce ar mai dori masturbare?
Nu mi-ai răspuns la întrebare.
Dar raspund eu la a ta: pentru că... de ce mănânci desert, dacă te-ai săturat deja cu aperitive și felurile principale?
Sunt curioasa. As vrea sa inteleg de ce un barbat satisfacut sexual ar avea nevoie de masturbare solitara. Mi se pare ciudat.
Poate libidoul lui e mai crescut și vorba aia, mana nu are nevoie de preludiu. Poate e vorba de niste fantezii pe care și le pune în scenă și care poate se gândește că sunt degradante pentru femei și nu vrea sa te supună pe tine la ele. Habar n-am. Intreaba-l pe el ca să vezi ce motive are.
Dar dacă tu ești satisfăcută nu vad de ce te-ar deranja. Masturbarea e inca un taboo extrem la noi, când de fapt e ceva cat se poate de banal și normal. Nu ar trebui sa vina la pachet cu stigmă socială ca pe vremea bunicii când domn părinte i-a zis ei că masturbarea e păcat mare. Dacă asta e cea mai mare problema a relației voastre, atunci let me tell you, stati bine, bine de tot.
Count your blessings, cum vine vorba.
Da, e normal. Așa cum foarte multe femei se masturbează, deși au o viață sexuală activă și împlinită cu partenerul lor, așa și unii bărbați o fac. Este vorba de nivelul de intimitate pe care îl atingi doar atunci când ești singur cu propriul corp. Nu îl mai cicăli cu chestia asta, mai bine uită de discuția pe care ai auzit-o și concentrează-te pe relația voastră.
Fiecare barbat mai face asta chiar daca are o relatie. Avem si noi de intimitatea noastra. Nu ai de ce sa iti faci griji pentru atat.
Dar de ce faceti asta?