Pai daca tu esti asa nerabdatoare ai putea sa ii bati unele apropouri gen...m-am visat in rochie de mireasa, etc. Bafta.
Pai dupa 3 ani ar trebui sa nu mai existe anumite bariere intre voi de genul "cum sa-i spun ca...". Normal ar trebui ca el sa faca primul pasul asta, dar tu ai putea sa bati anumite apropouri sa vezi reactia lui.
Printr-un simplu DA cred ca ar fi suficient. Iar daca va iubiti atat de mult incat sa va casatoriti de ce vrei sa iti ascunzi adevaratele sentimente fata de el?
Pai zii asa in gluma si vezi cum reactioneaza, daca e de bine fa-i tu o sugestie!
Nu stiu ce fel de raspuns astepti de la noi. Nu o sa pari ca o nebuna. Cu siguranta, o sa incepi sa plangi, vei sta 20 de secunde pentru emotii si vei murmura "Da". Apoi... Iti incepi aventura! Noroc si felicitari!
Nu ai grija nu o sa pari o nebuna deoarece tu o sa faci asa : el trebuie sa faca primul pas chiar daca tu esti nerabdatoare si asa ar fi normal si demn de un barbat care-si iubeste iubita sau in cazul vostru viitoarea sotie. Bafta si aveti grija de voi.