| Bahh a întrebat:

Sunt intr-o scoala cu un baiat care imi place foarte mult, noi suntem doar prieteni ne salutam, zimbim si glumim, dar nu stiu cum sa fac ca sa-i demonstrez ca imi place de el. Ma puteti ajuta cu sfaturi?

Răspuns Câştigător
| DulceCandy95 a răspuns:

Poi foarte simplu, la mine tine de fiecare data, te apropii de el cu diferite motive, dar nu te arunca din prima si prea des ca s-ar putea sa il pierzi.De ex poti sa incepi prin ai lasa mesaje pe fb sau hi5 care sa aiba putin inteles ca il placi, dar foarte succint, apoi sa vb foarte mult pe mess ca sa aveti ce povesti la scoala sa radeti etc...foarte imp e sa vezi ce ii place lui, si cu ce se ocupa cel mai des"hobby",winking muzica de ex ii trimiti muzica care iti place etc si el tie, apoi cand il vezi uitate la el mai insistent si apoi intoarce capul etc, dai foarte putin inteles ca il place, crede-ma si cel mai mare prost isi va da seama ca il plc, app poti sa ii propui sa iesiti la un suc de ex cu ocazia zilei de nastere, sau sa vb, sa va cun mai bine,winking, intai deveniti prieteniwinkingFunditabig grin:*, bafta!

1 răspuns:
| pisy_9676 a răspuns:

Pai uitate mai atent la el invita-l la un suc sau la o plimbare si acolo poate ii spui daca nu ai atit de mult curaj poti sa-l saruti.Bafta!