| oAnonim a întrebat:

Sunt intr-o situatie aiurea acum. de aseara de la ora 1 pana in momentul de fata, in localitatea unde stau eu, nu merge reteaua COSMOTE si nu am putut vorbi deloc cu iubita astazi, ii duc dorul enorm si colega mea de banca, este de 1 an impreuna cu fratele iubitei mele, cu care stau de 4 luni. Noi(eu cu colega de banca) vrem sa mergem maine dimineata la ei, sa vedem ce fac, ne este dor de ei, nu i-am putut contacta deloc si mor de dorul vocei iubitei mele! Sunt cam 7km pana la iubita mea, voi merge pe jos cu colega de banca, dar este foarte frig si bate vantul super tare, nu ar fi o problema pentru mine sa ma duc la ea, pentru ca alalta-ieri i-am facut o surpriza, si am fost pe jos pana la ea si i-am facut o inimioara mare in zapada, dar sa nu raceasca colega de banca(ma gandesc si la sanatatea la cei care tin). Ce sa fac? Nu o sa vina prea curand semnalul la COSMOTE ca sa pot vorbi cu ea, si am planuit deja maine dimineata pe la ora 11 sa ma intalnesc cu colega de banca sa mergem la ei.Sunt genul de baiat care este romantic, ii fac surprize mereu, ii scriu poezii si declaratii de dragoste din inima, foarte frumoase, mai mereu, o fac sa se simta cea mai fericita fata, si cred ca din cauza asta ii duc dorul asa mult, voi ce ati face in locul meu?

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Fabian20 a răspuns:

E frumos ce ai de gand sa faci...probabil o sa ramana surprinsabig grin

| medicalstudent a răspuns:

Este foarte frumos din partea ta! insa ai grija sa nu faci un gest de inconstienta, vremea este foarte urata si sa nu patiti ceva pe drum. Insa am o intrebare nu exista semnal cosmote, dar Orange Vodafone, fix nu ai? daca nu fa rost, du-te prin vecini, adica eu te cred ca o iubesti dar e cam periculos ce aveti voi de gand sa faceti! plus ca trebuie sa va si intoraceti... si daca ai de gand sa stai mai mult de o ora cu pritena ta se face intuneric si sa nu va prinda noaptea pe durm. Nu stiu faci cu crezi! Dar asta e parerea mea!