In primul rand doresc sa-ti spun ca te-ai contrazis. la inceput ai spus ca nu te potrivesti cu x. apoi pe la mijloc ai spus ca te potrivesti. ehh asta e trecem peste asta. depinde ce vrei tu. daca vrei fericire atunci ia-l pe y. oricum nu-ti place de niciunul. mai bine iti gasesti unu cu care sa te potrivesti.
Woow...e incurcata situatia rau de tot!
Binenteles ca nu e ceva de care ar trebui sa te alarmezi.
Consider ca tu aici ai de ales intre fericirea ta si a baiatului " y ".
Degeaba el te iubeste daca tu nu te simti atrasa de el.
E posibil ca nici celalalt baiat sa fie potrivit.
Si daca tu astepti sa vina el la tine,desi tu ai gresit, poti astepta o viata intreaga, daca e capricios nu vine!
Daca tu ai gresit tu trebuie sa mergi la el.Si sa va impacati si in caz ca nu merge relatia si tu observi ca nu te iubeste ii spui "pa" si gata. Dar e posibil sa te desparti de el si sa te indragostesti de baiatul "y" si el sa nu mai simta nimic pentru tine. E POSIBIL.
Incearca sa il privesti pe baiatul "y" dintr'o alta postura decat il vezi acum si ai sa vezi ca vei sti sa iei decizia corecta.
Funda?
In primul rand nu am nici un fel de idee ce varsta ai, ceea ce ma face sa am dificultati in a-ti raspunde conform nevoilor etatii tale. In al doilea rand m-ai ametit foarte tare cu expunerea problemei (lasand la o parte ca, departe de problemele din dragoste, ar trebui sa incepi sa inveti sa scrii corect - da' hai sa zicem ca uneori problemele astea amoroase sunt mai acute decat niste amarate de reguli gramaticale), asa incat sper, la final, ca am inteles in ce consta problema ta. In al treilea (si ultimul) rand, am impresia ca ti-ai raspuns singura la dilema asta, da' presimt ca buba consta in faptul ca nu vrei sa admiti solutia din cauza unei fixatii. Pai X e mai potrivit pentru tine decat Y de ce? Ca e mai frumos? Mai extrovertit? E mai popular intre cei de varsta ta? De ce crezi ca e mai potrivit? Potriveala asta nu se bazeaza pe aspect sau pe parerea celor din jur. Daca singura spui ca esti absolut incredintata (100% spui tu) de iubirea pe care ti-o poarta Y si de faptul ca el ar face orice sa fii fericita, atunci, in mod sincer, eu nu pot sa vad ce problema mai ramane de rezolvat. In conditiile astea inca mai pui atata pret pe calitatile superficiale ale lui X? Spui, pe de alta parte, ca daca ai fi cu Y s-ar schimba multe. Tind sa cred ca e vorba de o oarecare serie de libertinisme, un sir de actiuni pe care le intreprinzi la momentul asta (sau pe care ai fi tentata sa le intreprinzi), dar pe care esti de parere ca nu le vei mai putea accesa (sau, in orice caz, nu la modul asta extins) daca vei fi cu Y (probabil pentru simplul motiv ca Y e o persoana mai putin libertina - ceea ce m-a facut sa ajung la concluzia ca e mai putin populara, probabil mai inesteta, si de-aici sa provina dilema ta). In fine, mai mult de-atat nu te pot sfatui. Alegerea, pana la urma, iti apartine. Succes!
HappynewCenusa întreabă: