Daca va iubeati cu edevarat, de ce v-ati inselat reciproc?
Intr-o relatie e nevoie de incredere si respect!
Cum veti mai putea sta impreuna stiind ca prima data ati dat cu piciorul la tot? Si banuiesc ca dupa tot ce s-a intamplat nu mai aveti incredere unul in celalt... Sigur se va intampla exact la fel. Deci degeaba iti incepi o relatie cu el daca stii deja care e finalul.
Da la inceput nu-l iubeam.am fost cu el din mila ma imlorat prea mult si pe parcur am ajuns sal iubesc enorm is in stare sa il iert pentru tot numa sa se inoarca la mine
Cred ca nu vezi ca va purtati prostes-te.Atat iti spun aca va iubeati acum erati impreuna nu tu singura si el cu alta .
Tu l-ai inselat? atunci cum ramane cu sfaturile care le dai pe TPU :
BrunetaFitzoasa a răspuns:
"Sa nu-l faci niciodata gelos, sa nu-l minti si sa ai incredere in el! Aceste lucruri intr-un cuplu trebuie sa fie reciproce!
trebuie sa-i fii fidela, sa razi la glumele lui, sa nu-l faci sa se simta gelos. Si. nu mai stiu."
Numele tau arata IQ-ul negativ pe care il ai. Cuvintele (daca le pot zice asa) precum "zas" arata acelasi lucru. E clar ca esti o proasta care habar nu are ce e iubirea. Daca il iubeai nu il inselai, daca te iubea nu era cu alta. Astea-s scenarii de telenovela nu pentru viata reala.
Sfat: da-ti foc.
Zii sa se desparta de ratusca lui ca daca nu nu te mai vezi cu el! sa vedem cum reactioneaza. daca nu se desparte inseamna ca te amageste
Mai bruneto imi pare rau sa iti spun dar parerea mea este ca te minte, cum n-are motiv doar zice ca te iubeste ce motiv ii mai trebuie incerca si uita-l este cel mai bine pentru tine nu te mai amagii singura
Pai dupa relatia asta si dupa ce l-am inselat mi-am dat seama ce mult il iubesc altfel numi dadeam seama inveci si poate mie nu vrea sa-mi zica ca ma iubeste ca sa nu sufar pentru ca ii cu alta. da unei prietene de-a mea i-a zis ca ma iubeste