| Sara2 a întrebat:

Sunt intr-o situatie f delicata, am un coleg la faculate care tot timpul se leaga de mine si ma suna ma invita peste tot, este un tip insuportabil multi ar zice un ratat, cu multi ani mai mare ca mine, si ma tot suna (a luat nr meu de la alt coleg) si ma piseaza, sa fim impreuna bla bla, eu am prieten si nu ma intereseaza, si mi-a spus alt coleg (care era prieten cu el inainte dar s-au certat urat) ca vrea sa se insoare cu mine din interes ca sa imi ia casa, eu sunt singura la parinti si am apartamentul parintilor, ce ma fac? eu nu ii mai raspund la tel, dar la facultate cand ne intalnim se uita f urat la mine, parca ii vine sa ma omoare, ce ma sfatuiti sa fac? nu vreau sa il bag pe prietenul meu in probleme, si sa ii spun asta

9 răspunsuri:
| AlinaMihaescuGeorgiana a răspuns:

Ei bine...Ar trebui sa-l ignori.In cazul in care apar dificultati anunta-ti parintii(batai, amenintati etc.)Nu trebuie sa te dai batuta pentru ca mai ales noi suntem fete si avem dreptul la orice raspuns!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca ai putea sa-i spui clar ca nu il placi, ca ai un prieten si sa te lase in pace. Daca nu intelege ai putea sa-i spui ca il vei reclama la conducerea facultatii si, daca exista elemente de hartuire sexuala, chiar la politie. Succes si numai bine!

| adnreas09cta a răspuns:

Hei papusa...inseamna ca e un pampalau retardat daca e vreo problema ceva amenintari poti apela la ajutorul politiei parintilor sau, ii spui iubitului tau; daca iubita mea ar pati asta eu las transa peala la propriu nu la figuratbig grinsincer pe unu l-am bagat in coma pe tema asta, nu ca eram gelos da o dadea in amenintari ca ma rupe si din astea, asa ca sa nu se ajunga cum am patit eu sa ma judec dupa aia cu el, anuntati parintii intai
kiss

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Alina27, da' multe drepturi crezi tu că mai ai.
În altă ordine de idei, pisico, discută cu prietenul tău. Cred că ar avea dreptul să ştie asta.
Sau mă rog, eu aş vrea să ştiu dacă cineva ar dori să se însoare cu iubita mea.
Salut.

| reanu a răspuns:

Ai prieten? si e barbat? tongue eu il aranjam de mult timp de uita si cum il cheama daca mi, ar fi hartuit prietena. dar.il poti acuza de hartuire la politie.

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Ai vreo cunostinta in politie daca da fff bine pune acea persoana ca in timpul serviciului sa-i faca o vizita si sai spuna ( stie el ce ) laughing sa vezi cum devine balosu inger happy rolling on the floor

| IoanaAndrei a răspuns:

Platesti pe altcineva sa il bata (sa ii bage mintile in cap, adica). uite un exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=VtTYn1GS3ZA

| deeaandre a răspuns:

Ar fii mai bine sa ii spui si prietenului tau, pana nu afla din alta parte si sa va certati.

| Xeromorf a răspuns:

Parca voi fetele erati mai inventive... orice ai incerca, tot el va castiga psihic. Clar vrea sa te domine psihic, asa ca va trebuii sa il faci sa isi inteleaga problema. Asta daca ai suflet, daca nu, mai citeste o data celelalte comenturi.
Oricum, sa stii ca toti avem probleme si de cele mai multe ori nu ne dam seama de ele. Daca am avea toti pe cineva care sa ne inteleaga, ar fi o lume perfecta! In schimb, cu totii putem schimba ceva. Pana si tu poti face asta, poti sa te ajuti singura, fara sa apelezi la nimeni... trebuie doar sa il ajuti pe el intai, sa vorbesti cul el, cat de sincer poti tu, si o sa vezi ca se va deschide si el
Pune-l sa-ti spuna povestea lui si ajuta-l sa isi gaseasca pe altcineva... dureaza 5 minute si o iesire la o cafea

Da, stiu metoda asta e imposibila, dar da cele mai bune rezultate... dar wtf, traim in Romania si asta nu o sa se intample niciodata, pentru ca nimeni nu ia atitudine...