Deci asta zic si eu dragoste din prima vedereVezi si tu un film, distreaza-te si o sa uiti de elsi app ESTI O FATA DE NOTA 20 + UN PRIETEN ADEVARAT
Prietena ta este cam egoista daca iti cere sa faci asta.
Du-te la baiatul asta si spune-i ce simti, mi se pare cea mai mare prostie sa urmezi sfatul lui danyel.
Puteti fii foarte fericiti impreuna, da-i o sansa!
Prietena ta va intelege, si daca nu, inseamna ca nu ti-a fost niciodata o prietena adevarata!
Nu prietena mea imi cere sa fac asta, dar eu nu as putea fi cu cineva stiind ca prietena mea sufera! dar multumesc pentru sfat oricum.
Ar trebui sa inveti sa pui fericirea ta in capul tuturor prioritatilor!
Daca nu faci acum ceva, cand te vei uita in urma peste cativa ani, vei regreta enorm, pe cand pentru prietena ta, daca alegi sa fii cu el, va fi doar o amintire din copilarie!
Cum ma poti ajuta?
Un baiat? Mai buna e ciocolata. Gandeste-te bine o prietena buna ori un baiat prost care cu siguranta te va insela
Buna! Eu spun sa faci in modul urmator, depinde cati ani ai! Deci poti discuta cu prietena ta asta si vezi ce va zice dar totusi daca sunteti prietene bune nu cred ca nu va zice sa stai cu baiatul iubit.Dar uitate atenta la ea mai ales in ochii ei deoarece ochii nu mint.Credema.Dar daca prietena ta va tine la tine nu se va supara si te va sustine in tot ceea ce faci! Bafta si felicitari pentru sacrificiul propus!
Nici nu trebuie sa-l uiti. daca intr-adevar iti place de el si lui ii place de tine atunci trebuie sa trecetzi peste greutatzile estea...da poate ca o sa se supere prietena...dar nu trebuie sa dai cu picioru la fericire pentru ca tii jale de cineva
RRSecularHumanist întreabă: