Dar de ce sa te sinucizi nu inteleg? Pt cineva pe care nici macar o data nu l-ai vazut? Stai linistita nu te prostii. a fost doar o chestie de plictiseala din partea lui, daca se intampla ceva si vroia ca tu sa stii mergea la un net, ruga un prieten, etc sa-ti lase un msj cu nr lui si sa-ti expuna problema. Cred ca te-a dus putin de nas, incearca sa fii mai precauta pe viitor si nu o mai luati asa cu sinuciderea, asta e motiv?(zi mersi ca ai o familie, esti sanatoasa, vezi-ti de scoala) O seara faina.
OMG
Sa te sinucizi pentru un baiat care nu mai intra pe mess si din cauza unei colege care te uraste nu e o idee prea buna. Puteai sa faci asta la prima cearta cu mama ta sau cand ai luat 8 la mate.Era mai interesant...acum nu mai are farmec, dupa ce ai "trecut prin atatea". Sper ca iti dai seama sa nu iei ce iti zic in serios, nu?
Tu nu stii ce-i viata, fetito! Si prin cate o sa mai treci... daca vrei sa te sinucizi doar din cauza unor copii tembeli ce o sa faci cand o sa chiar suferi cu adevarat in viata?
Pune-ti capul pe umeri si termina cu prostiile!
Doamne fereste! cum saf aci asa ceva? nu se merita! si daca afla colegii ce pot ei sa faca? o sa te tachineze la inceput dar daca le arati ca nu iti pasa o sa te lase in pace pana la urma.eu stiu pentru ca mi s-a intamplat! iar colegii tai daca s-ar crede cat de cat destepti nu ar crede toate zvonurile idioate inventate din lipsa de ocupatie a asa zisilor "prieteni".
Iemow.
mai usor
Dragostea VIRTUALA nu tine niciodata.
Tipu` putea sa iti dea ignor. s-o fii saturat de tine!
EU zic sa lasi dragostea pe net, ca ala poate sa fie cu tine si sa mai aiba una in viata reala!
Esti intr-un joc. el poate nu simtea nimic pentru tine :]
Geo_9699 întreabă: