| Dani123425553 a întrebat:

Sunt intr-o situatie in care n-as fi crezut ca voi fi vreodata.De cateva luni(ce-a mai trecut timpul) imi place de o fata.La inceput, credeam ca iei ii placea de mine si asa am inceput si eu s-o plac.Acum o vad altfel(ce sa mai zic?), nici nu imi pot lua gandul de la ea.De fiecare data cand vorbim(foarte rar) imi zambeste,rade la glumele mele(pe care le aude cand vorbesc cu altii,pentru ca sunt prea stupid sa vorbesc cu ea,asta e,parca merit situatia asta).In mod suprinzator,imi spune numele destul de des cand vorbim,ceea ce stiu ca e de bine.O mai vad ca uneori ma priveste si daca ma uit la ea, incearca sa se uite in alta parte.Si totusi,am impresia ca totul mi se pare(stiti cum e cand omul vede cum vrea el). Intr-una din zile,am stat (in premiera) vreo jumatate de zi impreuna(aveam un proiect,doar noi doi).Imi lua replicile,pur si simplu,spunea ce gandeam,ne-am simtit bine si acum imi place si mai mult.Dar stati...
Acum urmeaza partea "ciudata":ea vine dintr-o familie cu o situatie financiara mai buna ca a mea,ceea ce a fost un complex pentru mine si m-a facut sa nu actionez(Nu ma imbrac prost,chiar din contra,cu atat ar fi mai mare supriza )Ma tot gandeam:Ce va zice daca va vedea ca nu am aceleasi posibilitati? Nici macar nu stiu daca ma place,dar as vrea, doar ca nu pot s-o intreb(Suna penibil si accept asta).
Ce mai ar fi de facut?

2 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca ea te iubeste cu adevarat, nu o intereseaza situatia materiala a ta.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Dragostea e oarba, mane.inima nu tine cont de nimic.
din ce mi-ai zis ...cred ca te place, ar trebui sa-i impartasesti ceea ce simti si sa speri la ce e mai bun.nu ii va pasa de starea ta financiara.
iubire mare si o pl sanatoasa, atat iti trebuie.