Buna. Inima ce iti spune? Ascultati inima! Eu in locul tau as incerca ceva cu tipul de care spuneai ca simti ceva special. Nu are rost sa stai cu o persoana la care nu tii si nu simti nimic special. Asta este parerea mea!
Intotdeauna ne atrage noul si avem senzatia ca asa ceva nu ni s-a mai intamplat sau nu am mai vazut pana acum, atragerea aceasta ai simtit-o la fiecare baiat de care te-ai indragostit, este un fel de "aceeasi Marie dar cu alta palarie", si ala smecheras vezi doamne respect fata de iubitul tau sa fim seriosi, cati barbati nu se culca cu prietenele/sotiile prietenilor lor? Asaaaa... esti geloasa si asta nu prea e bine, imi place cum a inceput aceasta relatie, esti peaceeasi lungime de unda ca si mine, adica nu-i acord incredere cuiva daca nu-l citesc cata de cat. Ce intelegi tu prin racirea relatiei, cum anume se comporta, ce cauta fara tine intr-un club? Dupa ce se intoarce de la clubul respectiva incearca sa ai o conversatie cu el referitor la relatia voastra, arata-i ce simti tu, roaga-l sa-ti demonstreze ca nu este cum crezi tu si ca te inseli. Daca nu comunicati si decat va intalniti doar in pat nu vad rolul acestei relatii, doar pentru sex? tu faci ce sti mai bine, eu mereu cand imi dau cu parerea ma pun in locul celui/celei care posteaza si caut sa gasesc o "iesire la liman"
Cum le stii tu pe toate ca un om mare
@TequilaSunRise: cred ca nici tu nu stii ce simti si nici ce vrei... ti dar nu ti la el suficient, esti geloasa ca isi vede fosta dar tu visezi la altul... eu cred ca e doar o relatie in care te complaci, ca e de 1 an jumate si te-ai obisnuit cu el si ce rost are sa stai singura cand poti sa stai cu el. Eu zic ca nu-l iubesti, pur si simplu nu stii ce vrei dar din "faptele" tale tu asta cauti, te cauti pe tine. Cred ca esti la impas dar nu vrei sa recunosti, iti doresti sa te indragostesti nebuneste de cineva, cauti flacara "aia". Nu este neaparat un lucru rau, dar trebuie sa iti dai seama mai repede ce e de facut. Si cred ca si el e in aceeasi postura. niciunu din voi nu stiti ce vreti. si fiecare va cautati in alte ipostaze, alte locuri. Este doar parerea mea si e posibil sa ma insel, dar totusi ia-o in considerare.
Faci tu ce faci si te iei de blana mea, daca ai sti ce moale si parfumata esteeeee, folosesc numai balsam din cel scump, da da da
Buna dimineata!
Nu e nimic rau in a spune '' te iubesc mai mult''. Nu vad de ce l-a marcat atat de tare aceasta confesiune.
Comportamentul, atitudinea pe care o are nu da a bine si tare-ar trebui sa-ti pui un semn de intrebare.Iar daca-i acorda si o mare atentie fostei iubite,e cam clara treaba.
Vorbeste serios cu el si intreaba-l de ce s-a schimbat brusc fata de tine.Ce l-a deranjat,ce il impiedica sa fie la fel ca inainte si, de altfel,spune-i ca te doare.
Daca va continua asa,relatia nu va ajunge departe,deoarece, dupa cum bine vezi si tu, te atasezi de baieti care-ti acorda atentia de care ai nevoie.
Deocamdata poarta o discutie serioasa cu iubitul, iar pe urma, o sa iei o decizie!
O zi frumoasa
Tu ai incercat sa dai un alt sens prietenei dintre tine si iubitul tau,dar nu prea a mers,tu nu il iubesti pe actualul cu care esti sau poate esti confuza,dar nu inteleg cum poti crede pe cineva care iti zice ca te iubeste dar il respecta pe prietenul tau tinand cont de faptul ca mai erati si "ametiti",asta e o vrajeala ieftina pe care ti-a spus-o baiatul respectiv.Tu incearca sa remediezi situatia dintre tine si iubitul tau daca intr-adevar simti ceva pentru el,daca nu il iubesti paraseste-l,nu accepta compromisurile si totodata nu il amagi pe bietul baiat, in legatura cu celalalt ce pot sa iti spun decat ca te vrea la pat, dupa parerea mea, si daca avea respect pentru iubitul tau nu iti mai spunea tie asa ceva, si nici tu nu ii raspundeai daca iti iubeai iubitul.Bafta!
Tu esti singura care poate hotari cine merita atentia ta. Cred ca ar trebui sa ai o discutie serioasa cu actualul tau iubit si sa il intrebi de ce au aparut schimbari de caracter la el. Iar cat despre celalat... trebuie sa te gandesti daca il iubesti cu adevarat sau pentru tine reprezinta completarea lipsurilor actualului. Este o decizie grea la care trebuie sa stai si sa te gandesti fooooaarte bine inainte de a face o alegerea care te-ar putea influenta in mod negativ sau pozitiv.
Daca tineai tare la actualul fii sigura ca nu apare acest baiat..deci eu cred ca ar fi bine sa te desparti de iubitul tau probabul intr voi s-a format o ruptura si este un avizibila, iar acesta fi ca vrei sau nu va sfrisi printr-o ruptura definitiva.Este probabil ce deja intre voi nu mai exista acea dorinta de afi unul linga altul si de aceasta sunteti mereu vinovati.Cred ca baiatul care iti place in prezent este doar o consolare la ceea ce nu-ti ofera actualul, si ar fibine sa te gindesti daca sa incepi o relatie cu aceasta sau nu.Eu sa fiu in situatie ta nu as face-o.