| Shnitzy1324 a întrebat:

Sunt intr-o stare destul de confunza, ma simt tradata si trista.E vorba despre ceva timp in urma, o luna ...mai mult sau mai putin,eram in tabara cu cea mai buna prietena a mea,asa sa zic,si mi-a placut de un baiat,era cam printre ultimile zile cand realizasem asta, dar preferand sa stim aceasta chestie doar noi doua.Cand ne-am reintors acasa,ea il gasise pe el pe facebook, si asa i-am dat si eu add.Am inceput sa vorbim,chestii trestii,parea mai mult ignorant,dupa parca imi demonstra ceva. Si,uite ca cum si prietena mea vorbise cu el, i s-a zis ca acel baiat pe care il placeam eu,o placea pe ea,cand mi-a zis asta, pentru inceput a fost dureros sa te trezesti in fata cu realitatea dar am zis ca nu-mi mai pasa si merg inainte. Ea ( prietena mea ) ii zise ca ea pe el nu-l place si atat.Defapt,atat stiusem doar eu,insa continuarea a fost total fatala,la care nici nu ma puteam gandi ca mi se poate intampla vreo'data.
Total intamplator,ieri cand se certase cu fratele sau, el mi-a zis ca ea e impreuna cu baiatul pe care eu il placeam, tin cont cand ea ma intrebase daca il plac am zis ca nu. In fine,ei erau de ceva timp impreuna,insa el nu se afla in tara, ieri am plans foarte mult,pentru ca intradevarat a fost enorm de dureros,mii indiferent de el,atat cat nu credeam ca ea poate sa-mi faca una ca asta,imi spunea ca vroiau sa-mi spuna doar peste ceva timp,un an sau mai mult. sad Vreau niste pareri si sfaturi,poate e vina mea,sau nu vad situatia bine, si nici nu mai am idee ce sa fac mai departe. Mersi.

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

O prietenă bună te cunoaște, știe ce-ți place și ce nu. Am fost în locul ei, eu eram cea căutată de acel „el", nu mă interesa pentru simplu fapt că înainte cu ceva timp el ținea legătura cu prietena mea și n-a fost nevoie s-o întreb dacă l-a plăcut, pentru că știam asta, simțeam. Lui i-am explicat frumos că nu se poate. Nu m-a interesat dacă a înțeles sau nu.
Nu știu poate ce ai face tu ori alta în acest caz, însă o prietenă adevărată îți este ca o soră, și n-o să-ți facă rău niciodată.
Acum, nu știu cum e vârsta voastră, după întrebare probabil aveți până în 17 ani, ea nu a prea luat prietenia în serios...de aceea zic să mergi mai departe și să nu stai cu capul aplecat. Este ceva peste care se trece ușor! O să vezi!
Nu ai avut nicio vină!

4 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Prietena ta îți știa sentimentele, pe tine te doare că, cu toate astea...te-a trădat fără să se gândească puțin la tine. Pentru că! Ea putea evita asta.
Nu-i spune nimic urât, nu vrei să se ajungă la o ceartă. Spune-i doar ce simți și că-i lași cale liberă să fie fericită.
N-o ierta, e capabilă s-o facă din nou.
Mergi mai departe! Nu ești singura și nici ultima!

| Shnitzy1324 explică (pentru h3r):

Cand ea ma intrebase daca il mai plac i-am zis ca nu. si probabil asta si astepta din partea mea, iar ea zice ca nu e vorba de nici o tradare. :

| h3r a răspuns (pentru Shnitzy1324):

O prietenă bună te cunoaște, știe ce-ți place și ce nu. Am fost în locul ei, eu eram cea căutată de acel „el", nu mă interesa pentru simplu fapt că înainte cu ceva timp el ținea legătura cu prietena mea și n-a fost nevoie s-o întreb dacă l-a plăcut, pentru că știam asta, simțeam. Lui i-am explicat frumos că nu se poate. Nu m-a interesat dacă a înțeles sau nu.
Nu știu poate ce ai face tu ori alta în acest caz, însă o prietenă adevărată îți este ca o soră, și n-o să-ți facă rău niciodată.
Acum, nu știu cum e vârsta voastră, după întrebare probabil aveți până în 17 ani, ea nu a prea luat prietenia în serios...de aceea zic să mergi mai departe și să nu stai cu capul aplecat. Este ceva peste care se trece ușor! O să vezi!
Nu ai avut nicio vină!

| MissIoana2002 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa vorbesti cu prietena ta calm, sa o intrebi de ce a vrut sa iti ascunda asta, iar daca continua sa fie asa cum a fost, sa iti ascunda lucruri cred ca ar trebui sa rupi prietenia dintre voi doua pentru binele tau. Sper ca te-am ajutat!

| Ianusik07 a răspuns:

Sa traiesti si sa speri ca intr-o zi iti vei gasi si tu o persoana care te va iubi mult si te va accepta asa cum esti...

De Ei uita, nu inteleg ce fel de relatii mai au iubire la distanta.)))
In ziua de azi nimeni nu iti va dori binele chiar si cea mai buna prietena poate sa te tradeze, eu una nu cred in prietenie mai bine discut problemele mele cu oameni straini decit cu asa prietene care te tradeaza.Mai bine sa iti face un prieten*(baiat) el te va intelege in tot timpul mai ales daca il vei iubi, vei fi fericita
Mai sunt baieti si fete pe lume asta si cu siguranta vei da de oameni buni dar sa fii precaota data viitoare...multa bafta