Ar trebui careva sa lase dintre voi doua. Nu se merita sa stricati o prietenie de durata, pentru dragostea la prima vedere.
Mda...daca lasi de la tine, mai ai curaj sa-i spui cand iti place un baiat? Sau ai impresia ca ea o sa se abtina? Daca s-a intamplat odata se va mai intampla si altadata..Nu o sa mai ai incredere in ea..parerea mea...
Daca ai vreo urma de orgoliu, n-o sa mai vorbesti cu ea. Si nu pentru ca ti-a luat baiatul care iti placea, ci pentru ca ti l-a luat si stia ca-ti place. Asa ceva nu se face. Tu ai avut incredere in ea, dar te-a tradat. In locul tau as rupe orice legatura cu ea. E doar parerea mea... poate sunt prea orgolioasa. Iti doresc multa bafta si ai grija cum iti alegi prietenii! :*
'', tin cont cand ea ma intrebase daca il plac am zis ca nu. ''
E deranjant,dar, te-a intrebat daca-ti place de el.
Daca stii ca nu a facut-o intentionat,daca ai incredere in ea si stii ca nu ti-ar vrea raul,treci peste.
Poate ti-ar prinde bine o perioada in care sa nu vorbesti cu ea. Sa te linistesti, sa analizezi lucrurile linistita.
Indiferent ce ii vei spune si indiferent daca-i vei face sau nu reprosuri, fapta e deja consumata.
Daca, dupa o luuuunga analizare a lucrurilor constati ca a facut-o intentionat sau ca nu i-a pasat catusi de putin de sentimentele tale, de cum te vei simti, ar trebui sa te intrebi : ''mi-e cu adevarat prietena?''
AndrewTate7789 întreabă: