| MaTrIx8378 a întrebat:

Sunt intr-o stare foarte aiurita in care nu stiu ce sa fac sad, timp de 2 saptamani si ceva am vorbit cu o fata pe fb, ne-am cunoscut foarte bine, si cum sunt eu de fel am prins foarte repede drag de ea, si sunt un tip mai sufletist, si ea era mai indiferenta / nepasatoare si aratandu-mi chestiile astea am suferit., ne-am vazut am2 in poze, si duminica trecuta ne-am intalnit, si nu stiu, in poze imi placea mult, si inainte sa apara certuriile tineam foarte mult la ea, dupa certuri mi cam s-a luat de ea, mai tineam la ea dar nu foarte mult, duminica ne-am vazut, la sf, ea mi-a zis ca ii place de mine, ca s-a indragostit, eu n-as aveea aceeasi parere, simt ca inca tin la ea si niste fluturasi, dar ' fizicul ' ei nu prea ma atrage, nu stiu dc, adica nu prea imi place asa, dar de tinut tin la ea, ea tot ma intreba daca si eu o plac si i-am zis ca da, si imediat dupa ce voi trimite intrebarea ma voi pregatii de a-2-a intalnire, eventual o sa citesc cand ajung acasa raspunsuriile voastre, nu vreau sa o fac sa sufere, dar chiar nu stiu ce sa fac., ce parere aveti?

3 răspunsuri:
| NuMaContrazice a răspuns:

Parerea mea e ca mai bine o lasi, vorbesti frumos cu ea si ii spui ca nu o mai placi, ca a intervenit ceva, alta fata....habar n-am, inventezi sau ii spui direct ca nu mai vrei sa fi cu ea. Pe viitor nu mai cauta dragoste pe net ca sunt slabe sanse sa gasestiwinking.

| Ichnat a răspuns:

Parerea mea numarul unu este ca nu ai cum sa cunosti o persoana in 2 saptamani pe net... Spune-i ca nu merge... nu ai de ales

| Schatzyyyyy a răspuns:

Daca ea te place, tu "tii" la ea, ce ai de pierdut! Nu intotdeauna conteaza aspectul fizic, degeaba esti frumos/a daca esti prost/1, cum s-ar zice! Conteaza si interiorul! Fa o incercare, daca nu, spune-i ca inainte aveai alta parere dar acum nu mai esti atras de ea!