| imyourdestiny2 a întrebat:

Sunt iubita unui baiat de 1 saptamana.suntem colegi, ma ia in brate cateodata la scoala sau imi zambeste.in rest, nu vorbim de loc pe parcursul zilei nici cand suntem amandoi pe messenger. nici nu ma suna niciun mesaj de la el.doar la scoala face pe "iubitul". la scoala nu ne sarutam nici nu am vb de asta doar ma ia in brate atat si ma apara uneori cand un baiat se da la mine. dar mie mi se pare ca parca nu am fi impreuna.nu ar trebui un baiat care te place sau vreau sa fie cu tine sa te sune sa se intereseze de tine sa vada ce faci sa va intalniti...parca nici nu am fi impreuna. m-am gandit sa-l parasesc dar imi place de el mult si a fost primul meu prieten deci tin la el. dar imi dovedeste ca nu-i pasa. ce sa fac sa mai fiu cu el sau nu. m`am gandit ca poate vrea sa ma ia mai usor sau ceva de genu. oare ce vrea sa faca ma foloseste sau ca vad ca nu-i pasa. voi ce ziceti tinand cont ca acum se termina anul scolar sa nu ma despart de el si sa fiu in timpu vacantel cu el sau sa o termin cu el.sau sa astept sa vad cum decurge relatia? oricum el e mai smecher deci poate sigurat sa ma insele? mersi pentru raspunsuri spuneti-mi ce trebuie sa fac:*

5 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Pai. fa tu pentru un timp asta adica suna-l, dai mesaje. Si poti chiar sa vorbesti despre asta sa clarifici situatia. decat s-o ti asa si sa suferi gandindu-te ca el e posibil sa te insele. Adica. pune si tu lucrurile pe fata. cateodata e mai bine asa.

p. S- nu pune lucrurile pe fata intr-un mod agresiv! ia-l usor.

| Deeiu a răspuns:

Pai... poate si tu ai fost prima lui prietena, si liniste-te, chiar daca a mai avut prietene poate tot la fel s-a comportat cu ele, nu vad de ce cu tine ar face altfelhappy
Dupa cum mi-ai povestit de comportamentu' lui sigur este la inceput(adica prima prietena) ori este mic, adica 12-13 ani.de obicei baieti la varsta asta incep sa-si dea seama cum decurge o relatie...
De ce nu iei tu controlul, suna-l tu, pupiceste-l tulaughing
Si nu, nu are rost sa va despartiti, mai ales daca e un tip greu de capturatlaughing)
Si mai e o varianta. poate ii este rusine de colegi, fa in asa fel incat sa ramaneti singuri si sa vezi cum se comporta atunci. poate atunci iti vei da seama(sigur) care e treaba cu el, daca mai are rost sa continuati sau nutongue

| anca2260 a răspuns:

Esti sigura ca nu mai are pe cineva? spun asta pentru ca nu are un comportament normal tinand cont ca tu spui ca aveti o relatie. cel mai bine este sa vorbesti tu cu el si sa il intrebi ce isi doreste de la tine daca vrea ceva serios sau vrea sa fiti prieteni foarte buni.comportamentul lui da de inteles ca tine la tine ca la o prietena.mai lasa l o saptamana si daca vezi ca se comporta la fel vorbeste neaparat cu el, este mai bine pentru tine.vineri luati vacanta, vezi daca te cauta, daca nu suna-l sau vb cu el pe mess.Intreaba l ce se intampla cu el, dc se comporta asa. Spune i ce iti doresti fara sa ai vreo ezitare

| Znake a răspuns:

Grija mare, poate doar isi bate joc de tine si face pe domnul ingeras. Daca aveti varste fragede (intre 12-15) ani, atunci sunteti tineri, nu stiti sa apreciati o relatie.Totusi,poate nu a inteles statutul pe care si l-a asumat, asa ca aminteste`i tu ca, totusi, sunteti un cuplu.
Iti doresc mult succes si sa fi`ti fericiti!

| Znake a răspuns:

Esti sigura ca sunteti impreuna? Adica, el e constient ce statut si-a asumat de vreme ce a "acceptat" sa fie cu tine? Poate aveti varste fragede (intre 12-15 ani), de aceea nu puteti aprecia o relatie pana la un moment culminant.Totusi mare grija sa nu te insele, daca tot spui ca e "smecher". Parerea mea, vorbeste cu el clar si raspicat, intreaba`l ce urmareste si ce a fost in mintea lui cand a acceptat.Nimic mai mult!
Asadar, va urez amandurora succes si sa fi`ti fericitihappy