| doinitsa a întrebat:

Sunt k un baiatb de 2 ani si acum suntem departe unul de altu...nu pe mult timp doar pe 2 luni .imi soune ca ma iubeste shim k tine la mine. mia si dovedito...cum credeti ma iubeste k adevarat? poate sa ma dezamageasca?
el intotdeauna ma suna smsuri si din astea.iese doar k baieti.
ar trebui sa ma neliniustesc?

13 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Mai lasa-l o perioada si vezi cum se comoporta. Daca te iubeste si chiar face lucruri care sa iti dovedeasca asta atunci impacate cu el.big grinDar daca vb asa fara rost mai bine lasa-l in pace happySucces!

daniela
| daniela a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa ai incredere in el pentru ca altfel gelozia isi va arata coltii in intreaga sa frumusete si va fi vai si amar de relatia voastra. Cred ca nu merita nu?

| Sara2 a răspuns:

Parca erai lesby

Shin
| Shin a răspuns:

Da chiar... nu erai lesby? straight face ufff... ce dezamagire... tongue
Shin.

Shin
| Shin a răspuns:

@dienutzaaa, si tu esti lesby? offf ce pacat tongue
Shin.

| ioanaa a răspuns:

Nu. Ar trebui sa ai incredere in el si sa nu te mai gandesti la prostii.

| canarita a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaa, ar trebui sa te nelinistesti in privinta gramaticii

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Hmmm...parca iti placeau fetele acum cateva zile.laughingrolling on the floor
Si acum zici ca esti cu u baiat de 2 ani...
Ihhh...si scrisul ala oribiiillll...rolling on the floor

| antonemarian a răspuns:

Adevaru ca nu stiu. Poate da, poate nu. Totul depinde de el. Daca crezi ca il cunosti suficient de bine, si stii ca te poate dezamagi, atunci o face, dar daca stii ca nu poate, atunci nu o va face. E logic. Dar daca nu il cunosti. Hmm...asta e o problema mica. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-au intilnit pe treptele tribunalului doi mai vechi prieteni.;-Hai salut dar ce-i cu tine pe aici? Celalant;-Ei, cu divortul.;-Nu mai spune, pai ce-ti facea ca erai destul de linistit?;-Draga nu pot sa vorbesc ca mai e inca sotia mea. Dupa mai mult timp se gasesc iar;-Ei acum poti sa-mi zici care?;-Imi pare rau nu pot pentru c-a devenit o straina...Ca sa-ti raspund la intrebare sint n cauze deci no coment.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze. Raspunsul asta trebuia sa apara la intrebarea cu sotiile infidele. Ce cauta aici?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa inveti sa scrii si sa nu mai minti atat.acum nu-ti mai plac fetele? waii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te "neliniusti".
Si asa ziceai ca de o vreme iti cam plac fetele asa ca incearca si tu ceva nou pana va vedetibig grin