Mai lasa-l o perioada si vezi cum se comoporta. Daca te iubeste si chiar face lucruri care sa iti dovedeasca asta atunci impacate cu el.Dar daca vb asa fara rost mai bine lasa-l in pace Succes!
Eu zic ca ar trebui sa ai incredere in el pentru ca altfel gelozia isi va arata coltii in intreaga sa frumusete si va fi vai si amar de relatia voastra. Cred ca nu merita nu?
Hmmm...parca iti placeau fetele acum cateva zile.
Si acum zici ca esti cu u baiat de 2 ani...
Ihhh...si scrisul ala oribiiillll...
Adevaru ca nu stiu. Poate da, poate nu. Totul depinde de el. Daca crezi ca il cunosti suficient de bine, si stii ca te poate dezamagi, atunci o face, dar daca stii ca nu poate, atunci nu o va face. E logic. Dar daca nu il cunosti. Hmm...asta e o problema mica.
S-au intilnit pe treptele tribunalului doi mai vechi prieteni.;-Hai salut dar ce-i cu tine pe aici? Celalant;-Ei, cu divortul.;-Nu mai spune, pai ce-ti facea ca erai destul de linistit?;-Draga nu pot sa vorbesc ca mai e inca sotia mea. Dupa mai mult timp se gasesc iar;-Ei acum poti sa-mi zici care?;-Imi pare rau nu pot pentru c-a devenit o straina...Ca sa-ti raspund la intrebare sint n cauze deci no coment.
Rebeca269 întreabă: