| butt3rfly16 a întrebat:

Sunt la inceputul unei relatii, e perioada sesiunilor si iubitul meu a uitat de mine definitiv. Daca nu il sun sau nu ii dau mesaj e ca si cum nici nu am fi impreuna.Il inteleg pentru ca si eu trec prin aceasta perioada dar nu imi mai raspunde nici la telefon crying Automat ca imi trec prin minte numai prostii, dar ma simt singura, neglijata..nu ii cer decat sa imi dea un mesaj sa stiu ca e bine, sau macar un telefon sa stiu de el.Nici macar atat.Nu stiu ce sa inteleg din comportamentul lui si ce ar trebui sa fac in aceasta situatie.Nu ne.am mai vazut de mai bine de o saptamama si timp liber isi face pentru sala.dar sa iesim maxim o ora impreuna, nu poate.Ma macin si nu stiu ce sa cred.Un sfat? FUNDITA.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| HellyBoy a răspuns:

''E perioada sesiunilor''-cred ca deja ti-ai raspuns singura.Nu ti s-a intamplat vreodata, sa ai foarte multa treaba de facut si cand crezi ca ai terminat, te striga cineva si esti nevoit sa o iei de la capat mai tarziu? OK, ai nevoie de atentie, nu spun ca procedeaza corect cand nu-ti raspunde la telefon sau nu va vedeti...dar poate nu ar trebui sa te gandesti la prostii.Pana la urma, o relatie se cladeste pe incredere nu?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toti suntem la fel.Nu il ai cauta,daca te iubeste cu adevarat,te va cauta el,daca nu, inseamna ca nu te merita. Vreau sa mai intelegi ca unele persoane se simt sufocate de partener, vor mai multa libertate, chiar daca in sufletul lui, iubeste sincer.Ai grija de sesiune acum si lasa-l sa te caute el.Mult noroc.

| SorinTudor a răspuns:

Nu te impacienta!
Lasal pe el sa te caute el, considera ca ai luat o pauza

| Love4Music a răspuns:

Aplica pshihologia inversa, comporta-te exact ca el si vei vedea cum se apropie de tine.
Fara mesaje si telefoane

| NoNameexd a răspuns:

Cand iubesti o persoana, las-o libera.Nu-l stresa, lasa-l sa te caute el primul, fi indiferenta si tu, si fa-ti timp si pentru tine in perioada asta. Daca vezi ca nu te cauta, n-o face.Considera ca nu merita.Bafta!