Din ce spui, pare ca relatia lui cam scartaie. Poate de asta deja cauta sa se reorienteze spre altcineva, sa vada ce optiuni ar avea in cazul in care se va desparti de actuala.
Eu propun sa nu faci cine stie ce, doar sa continui sa-i zambesti si sa vorbiti doar daca are el initiativa, pentru ca pana la urma ar fi urat sa te bagi peste fata cealalta, indiferent daca nu se mai inteleg bine sau nu e la fel de ''cocheta'' precum tine.
Daca lui ii place de tine, se va desparti de ea si va incerca sa fie cu tine.
Noi nu am vorbit niciodată, dar ne uitam unul în ochii altuia și sper sa nu fie penibil dacă nu ma place
Incearca sa faci tot posibilul incat sa-i obtii numarul de telefon sau sa-l accesezi pe unul din site-urile de socializare folosite de el. Este posibil ca el sa intre in jocul propus de tine in cazul in care intr-adevar te-a observat si remarcat conform spuselor tale. Bafta. Succes!
Cred ca TOTI baietii se uita cu limba scoasa si cu balele curgand dupa orice fusta
CU ATAT MAI MULT dupa una care arata bine SI LE DAU ATENTIE
Eu zic ca te bagi in relatia altuia degeaba. Si daca se uita la tine si lasa pe fata aia pentru tine mai tarziu o sa iti faca la fel