| Alexil2016 a întrebat:

Sunt la liceu in clasa 9 a.În primele 2 săptămâni stăteam de vorba numai cu băieți si stăteam in prima bancă. După o fata a inceput sa vorbească cu mine -foarte putin. State a in ultima banca. In penultima banca era un băiat care state a singur si m-am mutat acolo. Încet ' ncet am inceput sa ma inteleg foarte bine cu acea fata glumeam,ii dădeam teme,ii luam si mâncare sau altceva ce dorea ea -ii face am pe plac. In urmatoarele săptămâni ne-am apropiat usor usor si de curaj mi-a spus cca doar in mine si încă doua fete are incredere. Ea si cu colega de banca a sa sau certat, colega s-a mutat in alta parte iar ea s-a mutat cu mine ( cu acel băiat nu ma întelegeam si sa mutat) acest lucru e de 3 sapt. Cam de doua luni a inceput sa îmi placa de ea la nebunii. As vrea sa fiu cu ea dar nu stiu ce sa fac îmi mai da semne mici foarte rar vorbim de acest lucru si chiar multa lume spune ca ne potrivit. Ce sa fac? Nu as avea curajul sa ii spun direct sunt o fire mai timidă. Apropo am invitat-o sa ne plimbam prin oras si a acceptat dar a spus ca o sa îmi spună când are timp.

4 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Insista, poate ai succes la ea.

| Ađrian90 a răspuns:

Ai putea face 2 chestii. 1 - Să o inviţi la un suc, ceva, să vedeţi dacă vă potriviţi. Ai putea s-o scoţi la un film, şi după la un suc şi tot aşa. Şi dacă chiar îi place de tine, nu o să refuze, îţi zic eu. Dar mai este o posibilitate. Nu vreau să te descurajez, dar şi eu am fost fix în aceeaşi situaţie. Am invitat-o în oraş, a acceptat. Am ieşit, şi vreo 2-3 săptămâni am fost în stagiul de "Cunoaştere". După aceea, a spus că nu este pregătită de o relaţie(cea mai întâlnită formă de refuz) şi am rămas doar prieteni. Poate este mai bine să fiţi doar prieteni. Dar te încurajez să o inviţi în oraş, nu ai nimic de pierdut. Dacă după 2-3 întâlniri te refuză, asta-i viaţa. Nu trebuie să mă asculţi, doar fă ce-ţi spune inima. Ai putea să o chemi lângă tine, şi să o săruţi. Fără ca ea să-şi dea acordul şi vezi cum reacţionează... laughing

| Ađrian90 a răspuns (pentru Ađrian90):

Şi faza cu timiditatea. Du-te în faţa ei, spune-i "Te plac" şi aşteaptă să vezi cum reacţionează. Fă-o cu ochii închişi dacă nu poţi altfel. Dacă ce ai zis este adevărat, nu cred că o să refuze. O să vezi că nu este chiar aşa de greu. Pune-ţi în cap "Şi ce dacă mă refuză?".

| Adrian1983 a răspuns:

Pai, joaca-te cu mintea ta. Presupune ca, ar fi prietena ta si tie ti-ar fi frica de caini dar si ei. Un caine fioros ar veni in fata voastra si ar incepe sa maraie agresiv. Te-ai baga in spatele ei? Te-ai caca pe tine de frica? Ai incerca sa devii un scut protector? Daca raspunsul e Da, Da, Nu, poate nu esti inca pregatit sa ai o prietena. Cam asta-i si cu timiditatea, si ei ii e frica la fel cum si tie.