Ai putea face 2 chestii. 1 - Să o inviţi la un suc, ceva, să vedeţi dacă vă potriviţi. Ai putea s-o scoţi la un film, şi după la un suc şi tot aşa. Şi dacă chiar îi place de tine, nu o să refuze, îţi zic eu. Dar mai este o posibilitate. Nu vreau să te descurajez, dar şi eu am fost fix în aceeaşi situaţie. Am invitat-o în oraş, a acceptat. Am ieşit, şi vreo 2-3 săptămâni am fost în stagiul de "Cunoaştere". După aceea, a spus că nu este pregătită de o relaţie(cea mai întâlnită formă de refuz) şi am rămas doar prieteni. Poate este mai bine să fiţi doar prieteni. Dar te încurajez să o inviţi în oraş, nu ai nimic de pierdut. Dacă după 2-3 întâlniri te refuză, asta-i viaţa. Nu trebuie să mă asculţi, doar fă ce-ţi spune inima. Ai putea să o chemi lângă tine, şi să o săruţi. Fără ca ea să-şi dea acordul şi vezi cum reacţionează...
Pai, joaca-te cu mintea ta. Presupune ca, ar fi prietena ta si tie ti-ar fi frica de caini dar si ei. Un caine fioros ar veni in fata voastra si ar incepe sa maraie agresiv. Te-ai baga in spatele ei? Te-ai caca pe tine de frica? Ai incerca sa devii un scut protector? Daca raspunsul e Da, Da, Nu, poate nu esti inca pregatit sa ai o prietena. Cam asta-i si cu timiditatea, si ei ii e frica la fel cum si tie.
HappynewCenusa întreabă: